Rekonstrukce domů a bytů

Naše společnost se vyznačuje dlouhou tradicí působení v oboru stavebnictví a rekonstrukce. Existujeme již více jak dvacet let. Oblast našeho působení je primárně Brno a okolí. Zaměřujeme se primárně na rekonstrukce bytů Brno. Rekonstrukce domů Brno. Rekonstrukce bytových jader. Rekonstrukce koupelen. Oprava a pokládka podlah. Malířské a natěračské práce. Montáž sádrokartonu. Demolice. Elektroinstalace. Vodařské a topenářské práce.

Nejčastěji naši zákazníci poptávají rekonstrukce bytů Brno a rekonstrukce domů Brno. Cena celkové rekonstrukce bytů Brno nebo rekonstrukce domů Brno závisí na použitých materiálech a na náročnosti stavby. Rekonstrukci bytů Brno nebo rekonstrukci domů Brno provádí naši zkušení zaměstnanci, kteří mají mnoho let zkušenost s tím, jak provést rekonstrukci bytů Brno nebo rekonstrukci domů Brno, aby byl výsledek perfektní a vydržel po dlouhé generace. Nejčastěji realizujeme zakázky na klíč. Z toho důvodu poskytujeme komplexní služby. Jsme schopni zákazníkovi provést kompletní rekonstrukci bytu Brno nebo rekonstrukci domu Brno, zapojit elektroinstalaci, vymalovat atd. Dále jsme schopni provést rychlé přestavby a dostavby rekonstrukce bytů Brno nebo rekonstrukce domů Brno. Do této kategorie patří například zateplení fasády atd.

Navštivte nezávazně naši společnost a probereme společně vaši poptávku. Poté vám vypracujeme projektovou dokumentaci. Zajistíme potřebné revizní zprávy na veškeré naše výrobky. Naší prioritou je kvalitně odvedená práce. Chceme vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům našich zákazníků. Vytváříme takové výrobky, které přečkají generace.