Schwarzkopf to je péče až z Berlína

Píše se rok 1898, když si muž jménem Hans Schwarzkopf otevírá v Berlíně malou drogerii. Dnes je jeho jméno celosvětově známo a lidé si pod ním představují jedny z nejlepších produktů pro péči o vlasy.

Jak to bylo dál?

Schwarzkopf už v roce 1903 přišel s revoluční novinkou, která se záhy stává hitem. Je to jakýsi rozpustný šampon. Tento výrobek mu otevře dveře do světa. Chtějí ho všichni a všude. Schwarzkopf jde ale ještě dál a uvádí do prodeje vůbec první tekutý šampon. V roce 1933 představuje nezásaditý šampon a o 14 let později přichází i s barvou na vlasy pro domácí použití. Ženy jsou více než nadšené produkty Schwarzkopf a nutno podotknout, že toto stanovisko se nezměnilo dosud. Ani to jak Schwarzkopf vyvíjí své produkty precizním způsobem. Schwarzkopf stojí po celou dobu své existence u zrodu vůbec prvních přípravků na vlasy, různého druhu. Je tím už zmíněná barva na vlasy, lak na vlasy nebo výrobky pro trvalou ondulaci. Dalším výrazným milníkem je rok 1995, kdy se Schwarzkopf stal součástí skupiny Henkel.

Schwarzkopf filosofie

Filosofií značky Schwarzkopf je udržení a podpora základních hodnot, kterými jsou tradice, spolehlivost, kvalita a důvěra. Už díky tomu se Schwarzkopf může pyšnit postavením jakožto jedné ze tří nejlepších značek s vlasovou kosmetikou na světě. Schwarzkopf se soustřeďuje na plnění požadavků zákazníků, především pak zákaznic i na potřeby kadeřnických salonů, které produkty této značky hojně využívají. Také se podílí na vzdělávání a inspirování kadeřnic a kadeřníků. Stále inovují své produkty, tak aby splňovaly představy i těch nejnáročnějších.

Schwarzkopf produkty

Schwarzkopf jakožto specialista na vlasy, se orientuje ve více oblastech, než je jen samotná péče. Stejně výrazně se zabývá i vlasovým stylingem, pro vytvoření perfektního účesu, který drží svůj tvar. Dále je značná část produkce věnována barvení vlasů. Schwarzkopf vydává přípravky pro barvení vlasů jak pro ženy, tak pro muže. Během chvíle se z Vás může stát blondýnka, brunetka, rusovláska nebo černovláska a to v mnoha různých odstínech. Pokud Vaše vlasy utrpěli ať už zimou, sluncem nebo špatnou péčí, tak na řadu přijde Schwarzkopf pro regeneraci vlasů.

Nebojte se vyzkoušet pečující produkty Schwarzkopf. Jsou dobře dostupné i pro Vás. Třeba na www.cmiral.cz. Zde si na své přijdou ženy, muži i profesionálové, kteří hledají něco pro svá kadeřnictví.