Založení s.r.o. 2015 krok za krokem

Jak funguje založení s.r.o. v roce 2015? Otázka, na kterou velká spousta lidí a podnikatelů do jisté míry nezná odpověď. Založení s.r.o. totiž nepatří mezi nejjednodušší procesy. Činnost, s níž je velice úzce spjato vyřizování kvanta dokumentů, žádostí, listin a ověřování. Návštěvy notářů, úřadů a ostatních institucí. Každý pravděpodobně správně tuší, že půjde o dny, možná i týdny. Pakliže s touto oblastí a navíc i aktuální legislativou nemáte naprosto žádné zkušenosti, může být doba realizace podstatně delší. V první řadě si tak musíte uvědomit, zda provedete založení s.r.o. svépomocí nebo za přispění externí společnosti.

Obraťte se na profesionály

V první řadě se musíte obrátit na zkušeného a prověřeného odborníka, s jehož pomocí získáte svoji společnost s ručením omezením. Tím tíženým specialistou bude firma Profi-kancelář s.r.o., jež patří téměř k zakladatelům těchto služeb na našem území. Máte proto záruku letitých zkušeností a hlavně velice individuálního přístupu.

Proces založení s.r.o. 2015

Nové založení s.r.o. 2015  se pro vás stane ekonomicky dostupné. Spolehnout se můžete na zcela čistou historii nové společnosti a především na její velice detailní nastavení, jež bude odpovídat vašim konkrétním představám. V průběhu dvou následujících týdnů vám budou vyřízeny všechny potřebné listiny a dokumenty. Naprosto komplexní servis, díky němuž se nemusíte starat o notářské zápisy, živnostenské oprávnění, registraci na obchodním rejstříku nebo registraci na finančním úřadu.

Pokud navíc nebude dodržen výše uvedený termín založení s.r.o., máte záruku, že za nic neplatíte.