Zařízená virtuální kancelář i služby založení nové firmy

Představte si, že založení firmy a vše s tím spojené už nemusí být takový problém jako doposud. Sídlo firmy, administrativu, zasedací místnost, tohle všechno můžete mít k dispozici, bez toho, abyste něco zařizovali a ztráceli čas, který můžete věnovat klientům. Ptáte se, jak je to možné?

Jak si usnadnit podnikání

Chcete dobře zapůsobit na klienty, mít dobré jméno při obchodních vztazích a poskytnout jim v případě potřeby maximální komfort? Tohle všechno jde a to velmi jednoduše. Stačí k tomu využít služby splečnosti Profi-kancelář s.r.o. S jejich pomocí bude vaše podnikání jedna velká radost. Soustředit se tak budete moci pouze na vaše jednání s klienty a o nic dalšího se nemusíte starat. Za nízký měsíční poplatek dostanete takové služby, o kterých se vám ani nesnilo. Nechte si zřídit virtuální kancelář ještě dnes.

Sídlo firmy v Praze

Jste podnikatel z vesnice a chcete, aby vaše firma působila věrohodněji. S námi to jde. Co byste řekli tomu, že byste měli sídlo firmy v Praze? Už toto budou vaši obchodní partneři lépe vnímat. Ale vy můžete jít díky společnosti Profi-kancelář s.r.o. mnohem dál. Ze tří nabízených balíčků si můžete vybrat další požadované služby vaší kanceláře. Základní nabídka má název Virtuální kancelář MINI-SÍDLO a zahrnuje sídlo firmy a kontaktní adresu, označení vaší firmy na budově a služby recepce včetně obsluhy. Pokud byste chtěli něco navíc, není problém. Další dva balíčky jsou doplněny o takové možnosti, jako neomezený příjem korespondence, týdenní nebo měsíční přeposílání korespondence, vlastní pevnou linku s přesměrováním na váš telefon nebo přímo s operátorem, zasedací místnost, apod. Dostane se vám takových služeb, o kterých se některým podnikatelům může jen zdát. Vy toto všechno můžete mít na jednom místě a hlavně bez žádných starostí.

Jaké jsou výhody virtuálního sídla?

Jedním z hlavních důvodů, proč se řada podnikatelů při založení s.r.o. rozhodne pro virtuální sídlo, je výrazná úspora nákladů. Tato služba vyjde mnohem levněji, než kdybyste měli platit za pronájem fyzické kanceláře. Vyplatí se pro ty obory, pro něž není podstatné mít právě klasickou kancelář, neboť své pracovní povinnosti řeší třeba z domova nebo odkudkoli jinde, anebo pro podnikatele, kterým nebylo umožněno registrovat si sídlo firmy v místě jejich provozovny. Předností je i více. Obvykle jsou totiž virtuální sídla situována do prestižních lokalit a mít sídlo firmy na lukrativní adrese se značně podílí na pozitivním image firmy. A jmenovat bychom mohli i fakt, že řada společností využívá služeb virtuálního sídla také z toho důvodu, že se přesunou do míst, kde je finanční úřad mnohem vytíženější a tudíž minimalizují kontroly z tohoto úřadu.