Aulix.cz – neodolatelná svítidla do celého bytu

Už máte postavený či rekonstruovaný váš nový domov a nyní byste jej rádi vybavili? Vězte, že jedním z klíčových prvků je osvětlení. Je důležité mít v místnostech dostatek světla a za to jsou odpovědná svítidla. Je důležité mít rozmyšleno, jakou technologii svítidel budete využívat. Obyčejné žárovky se sice stále prodávají, nicméně jejich technologie je značně zastaralá a neekologická. Místo nich se nejčastěji využívají šetřivé žárovky nebo nejrůznější LED svítidla od žárovek až po populární pásky. Svítidlo je nutné při výběru lustru či lampičky brát v potaz. Nechcete přece koupit kouzelný lustr a potom zjistit, že z něj žárovky nevzhledně trčí.

Jakmile máte jasno, čím budete svítit, je čas přikročit k výběru samotného osvětlení. Největší množství světla by měl vždy dodávat lustr, jde o centrální svítidlo, které rozzáří každou místnost. Samozřejmě ale nedosvítí všude, a proto je vhodné doplnit jej dalšími pomocnými svítidly, jako jsou třeba stojací, nástěnné nebo stolní lampy. V obývacím pokoji nejlépe dosáhnete příjemného světla díky centrálnímu lustru za použití nástěnných doplňkových svítidel. Tam, kde se nejvíce pohybujete vy i vaše děti by stejně žádná stojací ani stolní lampa nevydržela.

V ložnici si můžete dovolit pořídit si lampičky na noční stolky, abyste si v posteli mohli nerušeně číst vaši oblíbenou knihu. Jaká svítidla vybrat do dětského pokoje? Pro malé děti se hodí barevná s motivy zvířátek nebo pohádkových postaviček, později budou potřeba stolní lampičky a pořádný lustr. Nevíte-li si sami s výběrem rady, obraťte se na odbornou pomoc. Světelné studio Aulix má pro vás připraveno více než 400 svítidel k vidění přímo na prodejně. Můžete si zde rovněž nechat vypracovat odborný návrh osvětlení daného interiéru. Neváhejte a nechte si poradit s výběrem svítidel.