Designové vliesové tapety a samolepky

Není nad to ozdobit si interiér podle vašeho vkusu. Nemusí jít o drahé dekorační předměty, abyste se doma cítili příjemně. Stačí použít na stěny pěkné tapety podle vašeho vkusu a vše je hned lepší. Že jsou tapety pasé? Naopak tapety na zeď jsou v módě, často se kombinují s malbou i dekorativními samolepkami. Chcete se podívat, jaké vzory můžete mít i vy doma? Navštivte internetový obchod Tapeta-dekorace.cz a prohlédněte si široký sortiment vzorů tapet.

Rozdíl není pouze v dekoru, jednotlivé typy se liší především materiálem. Základním druhem jsou papírové tapety, jsou levné a vyrábí se v mnoha různých provedeních, barevných variantách a s různými potisky. Ideální použití těchto tapet je na chatě, chalupě nebo také v dětských pokojích, kde se předpokládá, že budou tapety hodně opotřebovávané. Jak děti rostou, stejně nebudou moct mít na stěnách pokoje ještě v patnácti Krtečka. A pokud tapetu váš malý rošťák třeba pokreslí, nebude vám jí tolik líto. Zdaleka odolnější jsou vliesové tapety. Ty se používají do obývacích pokojů, ložnic, dětských pokojů i pracoven, zkrátka všude, kde chcete mít vkusně zdobené zdi.

Obývacímu pokoji nejlépe sluší vliesové fototapety, můžete si vybrat, jaký obraz se vám nejvíce líbí, Tapeta-dekorace.cz jich nabízí celou řadu. Děti jistě ocení tapetu s veselým vzorem postaviček z kreslených pohádek. Některé tapety jsou vyrobeny se zvláštním efektem, díky kterému se obrázek na tapetě jeví trojrozměrně. Tyto 3D tapety jsou velmi oblíbené, děti mají pocit, že jsou v pohádce se svými hrdiny a rozvíjí to jejich fantazii.

Tapeta-dekorace.cz nabízí vedle tapet také dekorativní samolepky. Samolepky se hodí do kteréhokoli pokoje, který potřebuje oživit. Dětský pokoj pro chlapečka rozhodně nezkazíte barevnými samolepkami aut, helikoptér nebo lodí, holčičky jistě ocení víly, panenky nebo roztomilá zvířátka. Neváhejte a pořiďte si ty nejlepší dekorace pro vaše interiéry.