GalerieObrazy.cz – základní informace

Umělecká tvorba je nesmírně záslužnou činností a patří mezi nedílné součásti kultury naší země. Pokud se věnujete malbě, kresbě nebo fotografování, případně pokud zastupujete některou z galerií, výstavních síní, uměleckých škol nebo jiných uměleckých institucí, mohl by Vás zaujmout nový internetový portál GalerieObrazy.cz. Ten vznikl teprve nedávno a jeho hlavním účelem je podpora výtvarného umění v České republice.

V čem spočívá význam portálu GalerieObrazy.cz?
Hlavní princip portálu GalerieObrazy.cz spočívá v tom, že na něm mohou svoje díla prezentovat jejich autoři, a to aniž by museli za propagaci platit nebo složitě vyjednávat o umístění. Portál GalerieObrazy.cz nabízí možnost propagace nejen autorům, ale také výstavním síním, galeriím, uměleckým školám a dalším institucím. Ti zde mohou informovat o své činnosti, zveřejňovat pozvánky na zajímavé akce a získat tak nové návštěvníky, kteří by se jinak o jejich činnosti nedozvěděli.

Největší výhody portálu GalerieObrazy.cz
Velkou výhodou nového internetového portálu GalerieObrazy.cz je jednoduchost, s jakou mohou autoři vystavovat svá díla a instituce informovat o událostech. Stačí se jen bezplatně zaregistrovat a ihned je možné vkládat díla autorů a informace o plánovaných událostech. Portál je přehledný a uživatelé se v něm mohou snadno orientovat. Velkým plusem je také to, že na jednom místě jsou nejen jednotlivá umělecká díla, ale také galerie, výstavní síně, umělecké školy a další instituce. GalerieObrazy.cz tak nabízejí ucelený a jedinečný přehled o světě výtvarného umění, který je dostupný všem autorům i uměleckým institucím, bez ohledu na jejich jméno nebo význam. Každý zde může propagovat svoje díla nebo události, aniž by musel mít sponzory nebo dostatek financí na reklamu.