Servis klimatizace

Naše společnost se zabývá prodejem a servisem klimatizací. Společnost Klimaspol existuje na trhu již od roku 1992. Máme tedy mnohaletou tradici. Za celou dobu našeho působení na českém trhu jsme nasbírali mnoho cenných zkušeností a díky tomu zvládáme naši práci lépe jak konkurence. Zaměřujeme se především na montáže a servis klimatizací v Brně, čištění a servis vzduchotechniky, dodávku a montáž tepelných čerpadel. Mezi naše služby patří prodej, montáž, servis a údržba klimatizačních jednotek. Prodej, montáž a servis tepelných čerpadel. Dodávka a montáž chlazení. Čištění výměníků tepla. Čištění a servis vzduchotechniky. Revize, opravy, montáž a servis protipožárních klapek. Prodej odvlhčovačů vzduchu, čističek vzduchu a mobilních klimatizací. Čisté prostory, operační sály, laboratoře. Dodáváme filtry a hepafiltry.

V posledních letech můžeme být svědky stále teplejších letních měsíců, což negativně ovlivňuje výkonnost člověka. Nejsou výjimkou ani teploty nad 35 stupňů celsia. Instalace klimatizace do rodinného domu či kanceláře je vhodným řešením, které výrazně zvýší komfort bydlení. Klimatizace Brno od naší společnosti jsou cenové dostupné a spolehlivé. Navštivte naši prodejnu ještě dnes a společně probereme vaši poptávku. Doporučíme vám nejvhodnější model klimatizace, který bude nejlépe odpovídat vašim představám a klimatizaci Brno nainstalujeme. Samozřejmostí je, že vám k nainstalované klimatizaci Brno budeme poskytovat pravidelný servis, aby klimatizace Brno podávala stále ten nejvyšší výkon.

Naše společnost zaměstnává jenom zkušené odborníky, kteří vám poradí ohledně problematiky klimatizací Brno a servisu klimatizace Brno.