Stavební firma v Brně

Představte si nový, impozantní dům se zahradou, venkovním posezením, bazénem, garáží a vším, nač si ještě vzpomenete. Tento sen se může stát skutečností. Jsme firma BP stavinvest a provádíme stavby v Brně a jeho okolí. Naším hlavním cílem je spokojenost našich zákazníků a kvalita odvedené práce.

Neprovádíme pouze novostavby, ale zrekonstruujeme Vám i stávající rodinný dům nebo byt. Postaráme se i o zateplení domů nebo o Vaše venkovní prostory. Spolupráce s námi Vám ukáže mnoho nevídaných možností. S námi se Vám otevírá celá škála benefitů. Kromě přímých stavebních prací Vám zajistíme stavební povolení, vytvoříme projekt ba dokonce i zajistíme hypotéku. Možná Vám to připadá neuvěřitelné, ale je to jeden z těch okamžiků, kdy je realita opravdu příjemná. Na všem se stačí dohodnout a Vy už poté můžete jen sledovat, jak Váš domov roste před očima. A pokud jste si mysleli, že už to nemůže být výhodnější, tak Vás ještě něčím potěšíme. V případě zájmu Vám zdarma utvoříme cenovou nabídku.

Mnoho lidí považuje stavební firmy za nespolehlivé a přehnaně drahé, a tak se radši pustí do stavby domu vlastníma rukama s myšlenkou, že ušetří pár korun. Jenže mnohdy je to opravdu jen myšlenka bez jakéhokoliv očekávaného efektu. Neztrácejte čas, neboť čas je to nejcennější, co dnes máte. U nás poznáte, že to lze i snadněji. Zrealizujte si tedy své sny o bydlení a staňte se dalším z řad našich spokojených klientů. Vždy si hravě poradíme s každým z Vašich jedinečných nápadů. U nás se ničemu meze nekladou, jelikož Vám chceme vytvořit místo pro příjemný a spokojený život bez starostí. Místo, do kterého se budete radostně vracet a poskytne Vám pocit jistoty a bezpečí.

BP stavinvest s. r. o.

Sídlo firmy: Sladovnická 518/4, 620 00 Brno
IČO: 28293614
DIČ: CZ28293614
Telefon: +420 776 825 925
E-mail: bpstavinvest@seznam.cz
WWW: www.bpstavinvest.cz