Stylové dětské vliesové 3D tapety

Ačkoli si někdo může myslet, že tapety už dávno vyšly z módy, není tomu tak. Právě naopak. Tapety jsou v současné době použitelné v každé místnosti. Vyjímají se skvěle v obývacím pokoji s nejrůznějšími vzory. Velmi dobře vypadají fototapety, které nesou krásné jedinečné vzory. Fototapety se používají místo obrazu, mohou mít vzor krajiny, města, automobilu nebo oblíbeného přírodního motivu. Tapety se používají i v jídelnách nebo kuchyních místo obkladů za kuchyňskou linkou.

Ale úplně nejlepší je použít tapety k ozdobení dětského pokoje. Tapety s dětskými motivy jsou krásně barevné, zdobí pokojíčky pro dívky i chlapečky. Tapety se vyrábí z papíru, to jsou ty nejlevnější varianty, jsou levné a poměrně snadno se lepí. Lepidlo se nanáší přímo na tapetu, nechá se provlhnout a potom se nalepí na stěnu. Tyto tapety se v případě potřeby jednoduše vymění. V dětském pokoji je třeba počítat s kratší životností tapety, malé děti snadno tapetu pokreslí nebo jinak poničí. U papírové tapety se však tolik neděje, rychle ji lze vyměnit a výměna není nijak nákladná, takže vám tapety nemusí být tolik líto.

Dalším typem jsou vliesové tapety. Vliesové tapety do dětských pokojů jsou mnohem odolnější než papírové, jsou rovněž barevné a vzory jsou vyvedeny tak, že působí trojrozměrným dojmem. Děti jsou nadšené z krásných obrázků. Nyní mohou svou fantazii rozvíjet ve světě Mickeyho Mouse, Spidermana nebo celé řady dalších dětských hrdinů. Když se na 3D tapetu podíváte, působí skutečně, jako byste mohli vzít Minnie za ruku a hrát si s ní. 3D tapeta tvoří úžasný obraz na zdi dětského pokoje vašeho potomka, který si ji určitě hned zamiluje. Tapeta-dekorace.cz nabízí nejen dětské tapety, naleznete zde široký výběr tapet pro nejrůznější použití, stačí si vybrat.