Jak správně vybrat zásnubní prsten

Prsten jako dárek potěší srdce každé ženy. Je to totiž ozdoba, kterou může žena ukázat a pochlubit se. Muži by výběr takových dárků neměli především podceňovat. Ale ovšem nejtěžší úkol je pro ně vybrat správný zásnubní prsten. Takový, který bude ženu dělat krásnou až do dne svatby. A jelikož si ženy představují svůj zásnubní den už od dětství, mají také vyhraněné názory na to, jak by asi měl prsten, který je udělá šťastnými vypadat. Některé chtějí velký bílý diamant, jiné zase jen jednoduchý kroužek s drobnou perličkou. Muž by měl v tomto ohledu dávat velký pozor, co se jeho partnerce libí, neboť když už se rozhodl udělat nejdůležitější rozhodnutí ve svém životě a požádat svou milou o ruku, mělo by to také stát za to. Hlavně ukázat, jak moc dobře zná její vkus.

Dalším velkým rozhodnutím je pak zvolení prstýnků snubních. Některé páry nosí své snubní prsteny po celý život, proto bychom na nich rozhodně neměli šetřit a snažit se to celé tak nějak odbýt. Dnes je na výběr z nepřeberného množství druhů. Dělají se ze stříbra, zlata nebo i chirurgické oceli. Měly by být hlavně elegantní a vkusné. Oblíbenou variantou jsou snubní prsteny vyrobené z bílého zlata. Vypadají pěkně, i když jsou jednoduché, ale ozdoba v podobě malinkých kamínků jim dodá šmrnc.

Pokud máte vytříbený vkus a nechcete prsten, jako má každý jiný, pak je pro Vás ideální volbou svěřit se do rukou zlatníka Jaroslava Kouřila. Pokud máte své představy a nápady, vyhotoví Vám prsten přímo na míru. Všechny šperky jsou vyráběny ručně, aby jejich vzhled byl neobvyklý a výrobek byl maximálně kvalitní.

Ladislav Kouřil – zlatník
Havlenova 6
639 00 Brno