Nejde vám zabrat před spaním, jelikož vás rozptyluje světlo z pouličních lamp?

Jsou vaše okna v průběhu léta vystavena napospas stálému slunečnímu žáru? Případně netoužíte po pohledech slídivých sousedů? Častokrát klienti přemýšlejí, zda si mají pořídit stínění vnitřní, případně oblíbené venkovní stínění. V mnohých případech jsou skvělým východiskem venkovní žaluzie, praktické venkovní rolety, markýzy, pergoly, nebo populární svislé fasádní clony, v opačných případech zas vnitřní žaluzie, anebo látkové sítě, případně sítě proti veškerému hmyzu. Ideální varianta není jen jedna.

Výtečnou a efektivní možností dokonalého zastínění oken jsou užitečné rolety. Venkovní rolety Climax obrání vaše okenní skla před nepřízní počasí, rolety minimalizují hluk zvenčí a přitom ještě maximalizují nedobytnost do objektu. A proto jsou rolety používány jako obrana před sluncem, ale pomáhají rovněž zabránit úniku tepla. Pokud ale hledáte spíše designové řešení, moderní a útulnou místnost vám pomůže vytvořit vnitřní látkové stínění jako látkové rolety, nebo také příjemné plisé žaluzie, neotřelé japonské posuvné stěny a populární vertikální žaluzie Climax. Nabízíme zajímavé kolekce textilií se zajímavými barvami, všechny textilie jsou vyrobeny z hodnotných materiálů a mají neotřelý dekor.

Jako populární doplněk mnohých objektů se venkovní rolety Climax staly díky svým nepřekonatelným pozitivům. Jednotlivé typologie rolet se různí podle zpracování lamel, dle způsobů ovládání a montáže – novostavby a rekonstrukce mají rolety s podomítkovým boxem a rolety do stavebních překladů, rolety s přiznaným boxem více sluší dokončeným stavbám. Námi avizované rolety Climax můžete snadno ovládat na dálku, mají motorový pohon.

Spolehlivé stínění terasy a balkonu máte zaručeno s markýzami od prověřeného tuzemského výrobce Climax, mezi jejichž klady se řadí zejména zajištěná konstrukce, pevné textilie v mnoha barvách plus množství užitečných doplňků. Rovněž na prodávané markýzy, stejně jako na námi dodávané rolety, venkovní rolety a jiná stínění, nechává společnost Climax prodlouženou záruční dobu na čtyři roky.