Velké výkony si zaslouží pořádnou odměnu

Rádi byste ocenili své svěřence, ať už se jedná o účastníky sportovních soutěží nebo táborů? Chcete potěšit své zaměstnance a nevíte jak?

Nejvhodnější formou jsou poháry, medaile nebo diplomy. Peníze, bonboniéry a čokolády mají krátkou trvanlivost a lidé na ně brzy zapomenou. Poháry, sportovní medaile nebo diplomy jim zůstanou na památku a pokaždé, když je uvidí, si vzpomenou na skvělou akci, která byla díky vám zorganizována.

Každý to ocení, ať už se jedná o sportovní, řešitelský nebo pracovní tým. Své zasloužené trofeje ve formě pohárů, diplomů či medailí si mohou pověsit na zeď nebo vystavit do poličky.

Výhodou těchto předmětů je možnost dokonale je přizpůsobit situaci. Pohár ve tvaru ryby, zasahujícího hasiče, medaile s vlnami nebo diplom s dokonalým vyobrazením situace. To vše lze jednoduše zrealizovat tak, aby obdarovaní byli spokojeni a byli pyšni právě na tyto zasloužené předměty.

Příkladem mohou být různé sportovní poháry, jako je například hokejová trofej Stanleyův pohár, který je udělován v hokejové soutěži NHL. Každý ze zúčastněných týmů této soutěže jej chce získat, protože vyhrát jej není lehké a pro daný tým je to čest. Poukazuje na jejich píli a sehranost během dlouhé sportovní sezony.

Díky těmto upomínkovým předmětům lze jednoduše dostat své aktivity do podvědomí všech zúčastněných a tím přilákat pozornost i pro případné další následné akce. Výhra poháru či medaile motivuje výherce, aby se příště snažili udržet svoji pozici a ty, kteří nebyli mezi prvními, motivuje k postupu na lepší pozice.

Pokud stále váháte, jak ocenit něčí snahu a dřinu, volte originální sportovní poháry, medaile a diplomy, které nabízí například eshop Sportovnipohary.cz.