Atraktivní betonový plot ke každému domu

Když chodím denně do práce, snažím se procházet různými ulicemi, ne vždy stejně. Po cestě si všímám domů, jakou mají výzdobu, jak jsou řešené, barevně sladěné. Nejsem místní drbna, jen sonduji, jak kdo řeší třeba okna nebo plot, protože sami dokončujeme dům a chci se inspirovat. Zejména ploty mě právě zajímají nejvíce. S manželem právě vybíráme, jaký plot by se hodil k našemu domu. Design je sice důležitý, to hlavní je však praktičnost. Viděla jsem u spousty domů betonové ploty, o kterých jsem dřív nechtěla ani slyšet, ale když jsem je viděla v několika provedeních, zjistila jsem, že mohou pěkně ladit s domem a přitom plnit i ochrannou funkci na jedničku.

Betonové ploty jsou maximálně odolné, pevné a užitečné, prostě po všech stránkách praktické. Překvapilo mě, jak jde rychle montáž, nejprve přišli montéři vyměřit, kde přesně bude plot stát. Potom si vyznačili pozice sloupků a vykopali jámy. Zanedlouho přivezli sloupky, usadili je a zabetonovali. Jakmile beton vytvrdl, bylo možné zasouvat mezi sloupky první plotové dílce. Ty už se jen vyskládají do potřebné výšky, zafixují a betonový plot je hotový. Opravdu rychlá a precizní práce. Musím říct, že firma Batonový-plot.net je skutečně profesionál na svém místě. Plot je dokonale začištěný, stojí přesně tam, kde měl stát, a vypadá skutečně krásně.

Vybrali jsme si tradiční design štípaného kamene, působí na nás přirozeným dojmem a skvěle se hodí k našemu domu. Plot máme zakončený rovně a aby nepůsobil příliš stroze, nechali jsme jej doplnit dřevěnými latěmi. Plot jsme si nechali sestavit v šedé barvě, ta mu skutečně sluší, a v kontrastní tmavohnědé dřevěné latě perfektně oživí a odlehčí celý plot. Musím říct, že betonový plot předčil všechna moje očekávání, vypadá velmi stabilně, nemusíme se o něj nijak starat a na pohled je prostě luxusní.