Moderní a kvalitní koupelny, koupelnový nábytek či třeba obklady najdete na Kbkoupelny.cz

Bohatý sortiment zahrnující obklady, dlažbu, baterie, osvětlení, umyvadla, toalety, vany, zrcadla, koupelnový nábytek, nebo například sprchové kouty včetně příslušenství, tmely, ventilátory, otopná tělesa, barvy, instalační materiál, doplňky do koupelen nebo například LED osvětlení seženete na internetu v e-shopu Kbkoupelny.cz. Nikoliv pouze levné koupelny jsou díky kompletnímu sortimentu dostupné každému vskutku každému. Zboží dodáváme s až 20tiprocentní slevou, spousta dalších slevových akcí je pak připravena pro podnikatele a velkoodběratele. Podporujeme i tuzemské výrobce zařizovacích předmětů.

Zařizování koupelny tak nikdy nebylo snazší a hospodárné. Při nákupu koupelnových doplňků, sanity a koupelnového nábytku doporučujeme výrobky, které jsou dostupné na skladě, od 8 do 48 hodin s tím, že za dopravu a balné zaplatíte pouze 160,-Kč. Platba za zboží je řešena dobírkou při převzení. Veškeré výrobky jsou pak prodávány se záruční dobou v rozsahu obecně platných předpisů tak, jak je uvedeno na faktuře či v záručním listu. Závady odstraníme bezplatně.

Nabídka obkladů a dlažeb je velmi široká. K dispozici jsou běžné koupelnové obklady a dlažba od nejlevnějších výrobků za 63 korun až po moderní mozaiky za 2995 korun. K dispozici tak máte mnoho keramických obkladů. Z nichž si vybere vskutku každý klient. Náš koupelnový nábytek představují zajímavé produkty, které lze umístit do jakékoliv koupelny. Pořídit si můžete trendy barevné i retro dřevěné skříňky, díky kterým dostane i vaše koupelna zcela jiný rozměr. Umyvadlové skříňky se zásuvkami i dveřními křídly jsou vhodné pod keramická umyvadla. Praktické jsou rovněž desky pod umyvadlo například v dřevěném dekoru. Poskytovaný koupelnový nábytek, či obklady je možné vhodně sladit se sanitou, které máme rovněž skladem.