Partnerské vztahy

Řešení vztahů je součástí našeho dennodenního života. Je jedno, zda máte přítele nebo manžela. Věděla jste ale, že dopad manželství na vašeho muže je z hlediska váhy významný?
Podle nové německé studie váží osoby žijící v manželství o dva kilogramy více než svobodní. U žen je tento rozdíl méně výrazný. Podle německých vědců je na vině snížení fyzické aktivity a udržování svého zevnějšku. V manželství už chybí motivace se líbit a tak jde vzhled na druhou kolej. Je to i váš případ? Zkuste to změnit! Naplánujte třeba rodinný výlet na kolech. Současně poupravte skladbu vašeho jídelníčku a uvidíte, že své mládenecké vzezření získáte zpět. Jaké vlastnosti hledáte v tom „pravém“? Pro ženy je u toho pravého protějšku nejdůležitější, že jim dokáže poskytnout emocionální bezpečí a učinit je šťastnými. Naopak pro muže je důvodem číslo jedna, že jsou přitahováni svou partnerkou a že je s nimi fyzicky kompatibilní. Je to i váš případ? Mezi další důvody, proč ženy považují muže za toho pravého, je například stejné vnímání rodiny a přátel daného muže nebo to, že dokáže z nudného učinit zajímavé.
Spokojený partnerský vztah mohou rozhodovat pouhé detaily. Nahlédněte do naší sekce Vztahy a třeba ten pomyslný detail bude tam.