Představení služeb firmy Trafoservis – Říha s.r.o.

Společnost Trafoservis – Říha s.r.o. byla založena v roce 2009. Pracovní činností firmy Trafoservis – Říha s.r.o. je poskytování širokého spektra odborných služeb v oblasti výkonových transformátorů všech typů, výkonů a jmenovitých napětí. Firma Trafoservis – Říha s.r.o. Vám provede na transformátorech montáž, servis, preventivní údržbu, diagnostiku. Firma Trafoservis – Říha s.r.o. provádí i ekologickou likvidaci, manipulaci a přepravu výkonových transformátorů vn, vvn a zvn.
Společnost Trafoservis – Říha s.r.o. provede montáž nového transformátoru včetně veškerého příslušenství, montáž radiátorů nebo chladičů, průchodek a konzervátoru. Firma provede doplnění transformátorového oleje včetně vakuování a filtrace.

V náplni práce společnosti Trafoservis – Říha s.r.o. je také revize a repase olejových transformátorů. Firma provede revizi výkonového přepínače, přetěsní průchodky, plynové relé, přetěsní radiátory a vzduchové chladiče oleje. Provede čištění a povrchovou úpravu transformátoru.

Součástí každého transformátoru je transformátorový olej, který zajistí izolaci a chlazení aktivní části. Kvalita transformátorového oleje je pro spolehlivý provoz transformátoru a jeho životnost velmi důležitá. Firma Trafoservis – Říha s.r.o. se Vám o kvalitu transformátorového oleje postará a v případě, že bude olejová náplň nevyhovující, provede filtraci olejové náplně transformátoru.

Pro společnost Trafoservis – Říha s.r.o. je důležité poskytnout produkty a služby v oblasti energetiky, které trvale uspokojí předem specifikované požadavky a potřeby všech zákazníků firmy. Společnost Trafoservis – Říha s.r.o. usiluje, aby veškeré provedené práce a služby svou kvalitou odpovídaly zamýšlenému účelu a aby splňovaly veškeré požadavky zákazníků.

Více naleznete na: http://www.trafoservis.cz