Výkonné notebooky Eurocom

Společnost GOLDMAX SERVICES je na trhu jako oficiální prodejce výkonných notebooků, mobilních pracovních stanic a mobilních serverů Eurocom v České a Slovenské republice. Jedná se o vysoce výkonné přístroje pro úzkou skupinu náročných zákazníků, kteří požadují spolehlivost, výkon a sestavení na míru.
Výkonné notebooky a mobilní pracovní stanice značky EUROCOM sestavujeme na zakázku již přes pět let. V našem sortimentu se odráží jedinečné zkušenosti kanadského výrobce EUROCOM Corporation. Tato společnost byla založena v roce 1989 a patří mezi špičku v tomto oboru již více jak 20 let.
Jednotlivé komponenty našich notebooků jsou vybírány na míru podle požadavků daného klienta. Výběr je tvořen pouze kvalitními a ověřenými komponenty tak, aby byla zajištěna vysoká stabilita a spolehlivost.
Mezi naše klienty patří soukromé i státní firmy, univerzity, veřejná správa, výzkumná centra apod. Mobilní pracovní stanice Goldmax nachází využití hlavně pro tvorbu grafiky a videí, technických modelů, vizualizací, konstrukčních výpočtů a mnoho dalšího. Předností je jejich mobilita a možnost práce na cestách či v terénu oproti klasickým stolním PC.
V naší nabídce najdete také výkonné herní notebooky pro maximální výkon při hraní nejnovějších PC her.
Nenabízíme pevně dané specifikace modelů – na našem eshopu Goldmax.cz najdete konfigurátor notebooků, přes který si nastavíte individuálně veškeré komponenty. Ihned také vidíte aktuální cenu dané konfigurace výkonného notebooku. Po objednání vám dojde notebook na míru přesně podle vašeho výběru. Vzhledem k tomu, že zboží řešíme individuálně a nemáme jej skladem, se dodací doba pohybuje kolem 2 týdnů.