Betonovéploty.net – variabilní typ plotu

Také vy potřebujete mít doma pocit bezpečí, na který jsou zavřené dveře krátké? Vyřešte to plotem. Stačí nechat si kolem domu vybudovat kvalitní oplocení a hned se budete cítit mnohem bezpečněji. Ovšem chce to plot, kterému budete důvěřovat, který bude pevný a odolný. Betonové ploty představují tu nejlepší volbu způsobu, jak ohraničit pozemek, ochrání vás i váš majetek před nepovolanými návštěvníky a plní navíc také úlohu estetickou. Už dávno neplatí, že betonové ploty jsou pouze šedou masou, dnes jsou naopak barevné, kreativní a tvoří okrasný plot kolem vašeho domu.

Jak tedy betonový plot vypadá? Moderní betonové ploty od Betonovéploty.net jsou designově velmi dobře propracovány, mají různé tvary a vybrat si můžete hned z několika barev. Plotové dílce si můžete nechat instalovat rovné, zaoblené, s ozdobnou mřížkou nebo také s dřevěnými latěmi, ty jsou obzvlášť oblíbené, protože dřevo v kombinaci s betonem vytváří nečekaně harmonický celek. Nejnovějším typem betonového plotu je oboustranný betonový plot. Jak už sám název napovídá, hlavním rozdílem oproti klasickému betonovému plotu je, že oboustranný se pochlubí dekorovanými oběma stranami, ne pouze jednou, můžete se tak kochat designovým zpracováním plotu, když jste na zahradě i když jdete z nákupu.

Vzhledově jsou tedy okrasné, ale co praktické vlastnosti, odolnost, životnost? Betonové ploty od Betonovéploty.net jsou vyrobeny z kvalitního betonu odolného vůči intenzivnímu slunečnímu záření i mrazu. Betonové ploty lze poměrně snadno sestavit, skládají se z jednotlivých plotových dílců ukotvených mezi sloupky. Plot je tak rozčleněn na pole, aby nepůsobil příliš mohutně. Betonové ploty jsou oceňovány spotřebiteli především díky své nenáročnosti na údržbu a také vynikající životnosti. Rozhodněte se i vy pro bezúdržbový, praktický a přitom okrasný plot.