Funkční a univerzální osvětlení

Osvětlení je důležitým prvkem každé místnosti. je třeba si spočítat nebo si nechat spočítat, jaký světelný zdroj potřebujete k dostatečnému osvětlení celého prostoru a podle toho potom vybírat svítidlo. Aby bylo světlo příjemné, používá se jeden centrální lustr a k němu doplňková svítidla, aby světlo přicházelo z více směrů, což je pro lidské oko příjemnější. Výběr svítidla a osvětlení je do značné míry otázkou vkusu, pokud si ale nevíte rady nebo je svítidlo vůbec to první, co v interiéru budete mít, poraďte se s odborníky, kteří vám rádi navrhnou osvětlení vašeho interiéru.

Navštivte světelné studio Aulix, kde se můžete zeptat na cokoli, co vás o svítidlech zajímá. Najdete zde také více než 400 modelů svítidel, které si můžete prohlédnout a v klidu si rozmyslet, která se budou nejvíc hodit k vám domů. Najdete zde celou řadu klasických i luxusních svítidel, při výběru myslete na to, kam svítidlo vybíráte. Do kuchyně je vhodné volit svítidlo jednoduché, které místnosti poskytne dostatek světla a přitom nebude nijak výrazné, dominantou kuchyně by měla zůstat kuchyňská linka.

Odvázat se můžete v obývacím pokoji, sem se hodí originální i trochu extravagantnější kusy. Firma Aulix.cz nabízí originální luxusní závěsné lustry, které vytváří skvělou atmosféru. Jsou zcela výjimečné, vyrobené z kombinace vysoce kvalitních materiálů tak, aby poskytovaly dostatek světla a zároveň plnily designovou funkci. Tato svítidla si můžete vybrat jako dominantu obývacího pokoje. Jako doplňkové potom slouží stojací lampy, stolní lampičky nebo moderní nástěnná svítidla. Neváhejte a vyberte si osvětlení podle vašeho vkusu od firmy Aulix, která vám nabídne jak klasická svítidla a osvětlení, tak i luxusní kousky od předních bytových návrhářů.