Nápadité samolepky do celého bytu

Do interiéru patří dekorace, barvy a trochu života, nemusí vše být jen bílé. Bílá je čistá příjemná barva, když jí je ale moc, působí potom interiér poněkud sterilním dojmem. A my přece chceme pokoje útulné, přívětivé, zabydlené. Nejde jen o obrázky, fotografie nebo další dekorační předměty. První krok k útulnému pokoji můžete udělat již při jeho zařizování. Jednoduše zvolíte barevné stěny. Může to být barevný nátěr, moderní jsou ale také tapety nebo nejrůznější samolepící dekorace.

Samolepící dekorace jsou velmi praktické, protože nezaberou žádné místo, nepřidělají vám práci navíc a váš interiér přitom oživí a skvěle doplní. Většinou jsou to samostatné nálepky, které si na zdi můžete uspořádat přesně podle vašich představ. Můžete použít dekorativní samolepky černé, které vypadají skvěle na bílé i barevné zdi, nebo se rozhodněte pro barevné samolepky, které vyniknou lépe na bílém podkladu. Samolepící dekorace tvoří krásné vzory, jsou originální, protože vy si je přizpůsobíte vlastnímu vkusu, pomocí samolepek vtisknete místnosti vaši osobnost a budete se zde hned cítit jako doma.

Kam tedy samolepky dát? Samolepící dekorace můžete umístit na zeď nebo jakýkoli jiný rovný povrch v obývacím pokoji. Obvykle se hodí třeba místo tradičního obrazu za pohovku, můžete je ale umístit i třeba do prostoru kolem televize. Samolepky vypadají hravě v jídelně, na chodbě nebo i v koupelně. Děti budou jistě nadšené, pokud jim budete chtít vyzdobit jejich pokojíček oblíbenými hrdiny kreslených filmů, autíčky nebo třeba jednorožci a vílami. Samolepící dekorace mají tu výhodu, že se velmi snadno aplikují a v případě potřeby je lze stejně snadno odstranit. Neváhejte a využijte možnosti oživení interiéru pomocí dekorativních samolepek.