Pro děti jsou připraveny soukromé školky Praha

Máte doma malé dítě a vy se po mateřské chystáte do práce, na výběr máte soukromé školky Praha, nebo státní instituce. Jestliže vám běžná mateřská školka nesedí, anebo děti nepřijímají (například kvůli vašemu bydlišti, jelikož státem provozované školky upřednostňují děti z dané lokality a mají brzy plno), k hlídání dětí jsou ideální soukromé školky Praha.

Hodnověrná soukromá školka v Praze nabízí všem rodičům výchovu a hlídání dětí

Mezi oblíbené mateřské školy v ČŘ se zařadily soukromé školky Praha – Pro Family, s. r. o., jež se zasloužily o vybudování sítě mateřských školek v mnohých pražských obvodech. Školní inspekce vystavila pro soukromé školky Praha certifikát o odborné a kvalitativní způsobilosti v roce 2014. To není jediný rozlišovací rys, díky čemuž budete nadšeni pro to, aby se soukromá školka v Praze postarala zrovna o vaše děti. Ze šesti pražských provozoven v Praze si snadno vyberete právě tu pravou školku, která je pro vás nejbližší.

Co všechno zahrnuje cena zvolené soukromé školky Praha?

Při volbě soukromé školky Praha nutností bude platba školného, které vychází při šesti hodinách denně přibližně na 6100 korun českých za měsíc. Účtuje se přesně strávený čas dítěte v MŠ, a proto když vám potomek ochoří, za tuto dobu neplatíte nic. Uvedená částka je konečná a obsahuje jak stravování dítěte, tak zájmové aktivity, jichž se vaši potomci zúčastní.

Privátní mateřská školka v Praze Pro Family obstarává hlídání dětí, ale orientuje se také na jiné činnosti, mezi které se řadí například výuka angličtiny, plavání, tenisu, návštěvy divadla, lekce keramiky nebo tance. Vaše děti tak budou samostatné, navíc se můžou rozvinout jejich schopnosti.

Pro Family se řadí mezi jedinečné soukromé školky Praha. Reference na soukromé školky Praha jsou stoprocentní, poměry a prostředí je absolutně vynikající. Výhodou soukromé školky v Praze je příznivá otevírací doba pro velmi zaměstnané rodiče: od 7 do 19 hodin.