Přemýšleli jste o virtuální kanceláři?

Možností, jak mít sídlo firmy na prestižní adrese (třeba i v centru Prahy) je, zřídit si virtuální kancelář. Jedná se o jedinečnou službu, kterou mohou využít drobní podnikatelé i větší firmy. Zkrátka všichni, kdo chtějí na své zákazníky zapůsobit.

Jak virtuální kancelář funguje?

Na zřizování virtuálních kanceláří se v České republice například zaměřuje společnost Profi-kancelář s.r.o., která nabízí virtuální kanceláře hned na několika super lukrativních adresách v Praze. I vaše sídlo firmy tak může být například na Karlově náměstí na Praze 2 nebo ve Školské ulici na Praze 1. Společnost nabízí hned několik balíčků. Základní balíček pronájmu virtuální kanceláře obsahuje sídlo společnosti či kontaktní adresu na vybraném místě, dále také služby recepce a to včetně obsluhy návštěv. Dokoupit je ale možné i pronájmy s vyřizováním pošty, s pronájem reálné kanceláře nebo zasedací místnosti a dalšími službami.

Pomůžou i se založením společnosti

Profi-kancelář s.r.o. nabízí pomoc i pro ty z vás, kdo chtějí založit vlastí společnost. Pokud využijete pomoci, bude pro vás založení s.r.o. snadné. Profi-kancelář s.r.o. nabízí pomoc se založením vaší nové firmy – společnosti s ručením omezeným. Postarají se o vše potřebné, včetně vyřízení veškeré dokumentace, vyřídí dokonce i registraci na finančním úřadu. Kromě toho vám Profi-kancelář s.r.o. může zařídit i nákup již založené firmy. Jedná se o tzv. ready-made firmy – specifické jsou tím, že již byly založeny dříve, ovšem nevykonávaly žádnou činnost. Profi-kancelář s.r.o. vám pomůže opět se vším, co je potřeba. Vaší novou firmu tak můžete mít téměř okamžitě a s jistotou, že je vše tak, jak má být.

Pokud chcete založit firmu nebo si zřídit virtuální kancelář, neváhejte kontaktovat společnost Profi-kacnelář s.r.o.