Váš čas, vaše peníze a energii šetří elektrokola, elektroskútry i elektrokoloběžky

Charakteristické znaky, které mají elektrokola, elektroskútry i elektrokoloběžky, jsou nenahraditelné. Šetří čas, finanční prostředky a hlavně energii v hustém provozu města. Spolehlivé elektroskútry a elektrokola se vyznačují zejména jednoduchou údržbou, velmi snadno se ovládají a jsou určené pro všechny věkové kategorie. Podstatnými pozitivy elektrických dopravních prostředků je krátká doba nabíjení s dlouhou dojezdovou dobou, výkonný motor a hlavně pohodlí. Na těchto dopravních prostředcích můžete pohodlně ujet až 80 km.

Některá elektrokola je lépe vzít do městského provozu, jiná do terénu, další jsou vhodná do kopců nebo na delší vzdálenosti. Důležitý je rovněž ekologický provoz. Rychlost, spolehlivost a beznákladovost jsou nejpodstatnějšími klady elektrokol. Investované prostředky do elektrokola se každému spotřebiteli rychle vrátí. Nezastupitelnou roli mezi stále oblíbenějšími přepravními prostředky hrají elektrokola skládací. Jejich největším plusem je jednoduchá skladovatelnost doma nebo v případě přepravy běžným prostředkem. Taková elektrokola skládací můžete rychle a velice jednoduše složit, po případě vložit do přepravního vaku. Využijete je zejména pro městský provoz, uplatnění pro ně však nenaleznete na nezpevněné komunikaci nebo v přírodním terénu.

Oblíbené jsou také elektrokoloběžky, které jsou skvělé jak do města, tak do nepříliš složitého terénu. Provoz elektrokoloběžek CITY je schválen pro provoz na pozemních komunikacích bez nutnosti vlastnit řidičský průkaz. Takovéto elektrokoloběžky se vyznačují především nízkou nákladovostí, při nabíjení baterie představuje spotřeba energie asi osm korun na sto km. Jestliže máte rádi sportování, pořízení elektrokoloběžky je pro vás skvělou investicí.