Kočárky Patron, Firkon a Camarelo

Najít pro sebe a svého potomka ideální kočárek či autosedačku může být stejně obtížné jako hledat správný typ auta. Kočárek by měl být podobně jako automobil praktický, hezký, ideálně těžký a především byste se s ním měli dokonale sžít. Na webu AAA kočárky vybírejte s desítek modelů vozítek pro vaše dítě, v nabídce objevíte kočárky velké a prostorné, kočárky drobné, zato velmi snadno ovladatelné nebo jednotlivé komponenty kočárků, ze kterých si šikovný rodič může poskládat nejdokonalejší stroj na pohodlnou přepravu potomka.

Česká kvalita PATRON

Vzpomínáte si na obří kočárky, ve kterých jsme jako malé děti usínali? Oproti stále rozšířenějšímu trendu malých a pro dítě mírně stísněných korbiček se před mnoha lety vydala známá česká firma, a tak kočárky Patron oplývají kvalitami, jakými jsou dostatečný prostor a  jednoduchý design. Spolu s profesionálním provedením tak tvoří vhodnou variantu pro ty, kteří chtějí svému dítěti dopřát prostor a luxus a sobě praktické ovládání a pěkný pohled na povedený kočárek značky Patron.

Sportovní modely FIRKON

Jistotou v oblasti sportovnějších modelů kočárků se již mnoho let stává rodinný podnik z Polska. Pro Kočárky Firkon je příznačná jednoduchá manipulace a sportovní ražení. Stejně jako většina ostatních firem, které na webu AAA kočárky naleznete, i Firkon nabízí jednotlivé části kočárků zvlášť, ať už byste si chtěli kočárek sami sestavit, nebo jen potřebujete vyměnit opotřebovaný či ztracený kus. Doplňky jakými jsou síťka, plášťěnka či taška na rukojeď, dostanete k vybranému modelu kočárku jako dárek. A to se vyplatí. Kvalitní kočárek za dobrou cenu a potřebné vybavení gratis.

Otočné a lehké typy CAMARELO

Hledáte-li specifický tvar boudičky a velmi lehkou konstrukci, pak pro vás budou kočárky Camarelo to pravé ořechové. Polská firma, jakožto jeden z předních dodavatelů kočárků na český trh, není ve výrobě kočárků žádným začátečníkem, což můžete zakusit na vlastní kůži při pohodlné manipulaci s kočárkem či při pohledu na povedený design vozidel pro vaše nejmenší.