Kvalitní a pěkné dětské kočárky

Ať už pro své miminko kupujete cokoli, vždy si dáváte záležet. Rozhodnutím pořídit si to malé bezbranné stvoření jste se zavázali k tomu za ně převzít absolutní zodpovědnost. Potřebuje vás a samo se o sobě rozhodovat zatím nedokáže. Vy proto důvěřujete výhradně výrobkům, které jsou prověřeny časem. Společnost AAA Kočárky se na sortiment kočárků orientuje již patnáctým rokem. Rádi vám naše zboží představíme v naší pražské prodejně, případně si můžete nakoupit v klidu svého domova prostřednictvím internetového obchodu. S výběrem vám samozřejmě také pomůžeme. Svoje dotazy můžete jednoduše směřovat na Facebook, případně si s vámi popovídáme telefonicky.

Vsaďte na zlaté české ruce

Protože výborně umějí také kočárky. Do naší nabídky patří kočárky Patron, což je česká společnost, která začala na trhu působit už v roce 1999. V současné době patří do jejího sortimentu také zdravotnické pomůcky. Společnost PATRON Bohemia a.s je dnes největší výrobce kočárků na českém trhu. Patron klade především důraz na bezpečnost svých produktů. Ale samozřejmě vás nadchne jejich velkou variabilitou, stejně jako zajímavým vzhledem.

Firkon – prověřen dětmi po celé Evropě

Rovněž nabízíme kočárky Firkon. Tato společnost byla založena v Polsku jako rodinná firma a její tradice sahá až do roku 1987. S výrobou kočárků má tedy skutečně dlouhou zkušenost. Oblibu si pro své kvalitní zpracování, materiály i design získala mezi nakupujícími napříč Evropou. Zároveň si můžete u Firkonu vybrat z velmi širokého portfolia tak, aby kočárek přesně vyhovoval vám i potřebám vašeho dítete.

Kočárek je pro vaše dítě jako pro vás auto

Proto byste mu měli dopřát stejně komfortní a bezpečný pocit. Záleží nám na spokojenosti našich zákazníků, takže vám nabízíme rozmanitý sortiment. Najít ten svůj si můžete také mezi kočárky Camarelo. Jedná se o polskou společnost, která má s výrobou kočárků bohaté zkušenosti a její výrobky splňují nejvyšší standardy kvality. Kromě nich se zaměřuje také na autosedačky. Výběr je skutečně široký, proto si v nabídce značky Camarelo každý rodič zvolí ten správný kočárek pro svého potomka. A nezklame vás ani široká paleta různých designů.