Moderní ploty pro vaše soukromí

Betonový plot je základem bezpečného a spolehlivého bydlení. Plot je zároveň velkým pomocníkem při oddělení vašeho domu od nevítaných hostů. Pokud máte malé děti či čtyřnohého mazlíčka, nemusíte se bát, že vám utečou ven a vy po nich budete muset vyhlásit pátrání. Díky libovolně volitelné výšce plotu jej dítě nepřeleze nebo mazlíček nepřeskočí. Pokud byste ale rádi viděli i na okolní svět a necítili se ve svém domě příliš uvěznění, můžete zvolit vzdušnější zakončení betonového plotu v podobě panelů s dřevěnými latěmi nebo betonový panel ve tvaru oblouku s různými motivy a dekory. Je jen na vás, jakou barvu plotu, stejně tak dřeva, si vyberete.

Výběr správné barvy závisí především na vašem vkusu. Pokud zařizování bydlení není vaše silná stránka, nechte se inspirovat obrázky a články na internetu nebo oslovte specializovaného prodejce, který vám s výběrem barev i s celým plotem rád pomůže. Betonové ploty jsou cenově přijatelné a tato investice se vám mnohonásobně vrátí. Beton je totiž velmi kvalitní a odolní materiál, na který si jen tak něco nepřijde. Obrovskou výhodou betonového plotu je jeho univerzálnost a variabilita. S plánováním plotu se dá neuvěřitelně vyhrát tak, aby splňoval všechny vaše požadavky a představy. Zvolit si můžete dokonce i vzor betonových panelů a sloupků.

Velmi oblíbeným vzorem je imitace štípaného kamene. Takový dekor se významně hodí k zahradě, na které jsou dominantní přírodní prvky v podobě jezírka obloženého kamením, kamennými cestičkami napříč zahradou nebo dřevěnými špalky. Pro betonový plot s imitací rovných či zaoblených cihel se výborně hodí barevné provedení v teplých tónech. Samotnou montáž betonového plotu byste měli stihnout za jeden den, záleží však na jeho délce. Montáž a instalace se lépe provádí s pomocí jednoho nebo dvou dalších lidí, se kterými si práci rozdělíte a půjde vám mnohem lépe od ruky. Nyní bude o váš dům účelně postaráno a vaše bydlení se stane bezpečnějším.