Jak postupovat při založení společnosti s ručením omezeným

Za jak dlouho můžete očekávat založení společnosti s ručením omezeným a registraci na všech důležitých úřadech? Když se do zakládání společnosti pustíte zcela sami, počítejte při troše štěstí s několika týdny. Ovšem pokud vám bude zápis z nějakého zásadnějšího důvodu zcela zamítnut, můžete se do celého procesu pustit znova, v podstatě od začátku. Při využití prověřených služeb společnosti Profi-kancelář s.r.o. a hladké spolupráci trvá proces založení s.r.o. maximálně 10 pracovních dní od finalizace podkladů a sestavení notářského zápisu. Navíc vám naše společnost garantuje, že pokud nebude firma založena rychle, budete mít založení firmy zdarma.

Nechte založení společnosti s ručením omezeným na nás

Pokud se rozhodnete přenechat založení s.r.o. na nás, určitě neuděláte nic špatně. Ba naopak, po detailní konzultaci a vyslechnutí všech vašich požadavků je notářsky ověřený podpis jediné, co společnost dále potřebuje. Pomocí něj naše firma rychle, levně a kvalitně založí vaši firmu již do 10 dnů. Řídíme se heslem „rychle nebo zdarma“. Poskytneme vám garanci a plynulosti a to s tou podmínkou, že pokud se z jakýchkoliv důvodů nepodaří splnit lhůtu pro založení společnosti s ručením omezeným, dostanete slevu na další služby až do výše 100 %.

S.r.o. na klíč a ready-made

Nabízíme dvě varianty založení společnosti s ručením omezeným. První je s.r.o. na klíč, kdy dochází ze strany specializované společnosti ke kompletním servisu složeného z osobní konzultace, přípravy všech potřebných dokumentů, notářskému zápisu, živnostenskému oprávnění, registraci na obchodním rejstříku a na finančním úřadu, což vyústí až v samotný vznik vaši společnosti. Založení společnosti s ručením omezeným je hotové do dvou týdnu s garancí plynulost.

Druhá varianta je varianta s názvem ready-made, kdy dochází k zakoupení již existující firmy. Společnost Profi-kancelář zajistí komplexní servis při provádění změn. Výhodou je, že můžete obchodovat hned při převzetí firmy.