Blog duchovního Scientologické církve z Francie – Eric Roux

Eric Roux je duchovním Scientologické církve, který působí především v Pařížském Celebrity Centre v posledních dvaceti letech. Nyní je prezidentem Svazu organizací Scientologické církve ve Francii.
Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více o scientologii, pro ty, kteří si myslí, že svoboda je základním právem a stojí za obranu jsem začal psát blog na adrese http://www.ericroux.com/

Eric Roux Duchovní Scientologické církve z Francie - ředitel Celebrity centra z Paříže
Eric Roux Duchovní Scientologické církve z Francie – ředitel Celebrity centra z Paříže

Cíl Scientologie:

Osvobodit člověka z duchovního otroctví a vytvořit novou civilizaci bez šílenství, bez zločinců a bez válek, kde schopní mohou prosperovat a poctiví lidé mohou mít svá práva a kde je člověk svobodný, aby mohl stoupat k dalším výšinám.

 

Interview d’Eric Roux, président des églises de… by Debredinoire

Scientologie Kolumbijské v Bogotě

Scientologie v Jižní Americe - Bogota, Kolumbie
Scientologie v Jižní Americe – Bogota, Kolumbie

Scientologie začala působit v Bogotě od roku 1980. Personálu Scientologické církve v Bogotě je ctí nabídnout pomoc všem lidem v Kolumbii. Za tímto účelem sdílí se společností v Kolumbii Scientologická církev mnohé humanitární a komunitní programy na zlepšení společnosti. Jedná se o programy na vymýcení negramotnosti, programy protidrogové prevence a drogové rehabilitace, dobrovolní duchovní, kteří pomáhají v místech živelných pohrom a katastrof a programy pro propagaci a zvýšení povědomí o lidských právech.

Scientologie v Jižní Americe – Bogota, Kolumbie

Scientologie v New Yorku ve Spojených státech amerických

Budova Scientologické církve v New Yorku ve čtvrti Harlem na Manhattanu
Budova Scientologické církve v New Yorku ve čtvrti Harlem na Manhattanu

V New Yorské čtvrti Harlem ve spojených státech Amerických se v neděli 31. července 2016 slavnostně otevřely dvě nově zrekonstruované a moderně vybavené budovyScientologické církve. Budovy které jsou přezdívány jako Centrum naděje se nacházejí na 125. ulici v New Yorku. V jedné z budov bude provozováno komunitní centrum a ve druhé organizace Scientologické církve.

Nové budovy Scientologické církve v New Yorku v USA, organizace Harlem