Rychlé vyklízení snadno a rychle

Někdy je vyklízení pěkná fuška, obzvlášť, je-li třeba vyklízet dům před nastěhováním. Koupili jste i vy nemovitost se starým vybavením a spoustou věcí, které už nejsou k potřebě? Nechce se vám trávit dlouhé hodiny vyklízením ještě před tím, než se vůbec budete moci nastěhovat? Potom neváhejte a obraťte se na odborníky, pomůže vám profesionální firma, která se zabývá vyklízením, Vyklizeno1-2.

Postarají se o vyklizení domu, bytu, dvora i zahrady, samozřejmostí je rychlá práce, citlivý přístup a individuální domluva. Rozhodli jste se pro profesionální vyklizení nemovitosti a chcete vědět, co to bude obnášet? Vězte, že proces vyklízení má hned několik fází. První na řadě je osobní schůzka, na které je třeba domluvit rozsah a místo vyklízení. Schůzka proto nejčastěji probíhá přímo v objektu, o který se jedná, aby si odborník z Vyklizeno1-2 udělal představu, jak náročný úkol to bude. Poté je provedena kalkulace ceny, na základě které vám vystaví kompletní cenovou nabídku a smlouvu. Budete-li se vším souhlasit, nic nebrání podpisu a vyklízení může začít. A nemusíte se bát, za úvodní konzultaci nic neplatíte. Jakmile je smlouva uzavřena, ve stanovený den se dostaví realizační tým a vyklízecí práce začnou.

Jistě vás zajímá, kdy se za služby platí. Platba je rozdělena do dvou splátek, první uhradíte při podpisu smlouvy, druhou potom při předání vyklizené nemovitosti. Ceny jsou určeny vždy individuálně, závisí na dostupnosti místa, zahrnuje pracovní podmínky, množství vyklizeného materiálu a také jeho charakter. Pokud máte zájem, je možné se domluvit také na čištění prostor a celkovém úklidu. Balíček čištění zahrnuje mytí podlah, čištění kuchyně, koupelny a WC a také mytí oken. Rovněž tato nabídka je dělaná na míru dle konkrétního prostoru. Tak neváhejte a nechte vyklízení a úklid na profesionálech.