Scientologie na Taiwanu Scientologická církev v Asii

V sobotu 7. prosince 2013  tchajwanském průmyslovém městě Kaohsiung, proběhl seremoniál slavnostní přestřižení pásky při otevření nové ideální Scientologické organizace na Taiwanu, která vznikla přebudování velkého hotelu. Budova prošel od sklepa po střechu kompletní a důkladnou renovací. Třináctipatrová stavba o rozloze více než 10.000 m2 je největší Ideální organizací Scientologické církve na světě a první svého druhu v Asii.

Ideální organizace Scientologické církve Kaohsiung na Tchaj-wanu
Ideální organizace Scientologické církve Kaohsiung na Tchaj-wanu

Při ceremoniálu slavnostního otevření, které proběhlo před davem asi 4000 příznivců Scientologické církve zakládající tchajwanský scientolog Dr Oliver Hseuh přivítal shromáždění takto: “Jménem všech scientologů na Tchaj-wanu děkujeme upřímně našim místním přátelům a partnerům, kteří s námi mnoho let pracovali – zejména Kanceláři občanských záležitostí města Kaohsiung za jejich laskavou podporu a záštitu nad touto naší dnešní událostí. Tímto otevřením dáváme nejen naše díky, ale také naši stálou pomoc do všech koutů Kaohsiungu. Ať už se jedná o lidská práva, protidrogové vzdělávání, morální osvětu, kriminální reformu, cokoliv, co může být potřeba – naše dveře jsou otevřené a naše pomoc je vaše.” Ceremonii slavnostního otevření byl přítomen i pan David Miscavige, předsedy rady Náboženského centra technologie a duchovního vůdce Scientologického náboženství.

Scientologie na Taiwanu byla oceněna oficiálními vládními činiteli Taiwanu včetně zástupce ředitele ministerstva vnitra Tchaj-wanu ocenil Scientologickou církev, za to, že dokázala v řadě 12. ročníku, získávat ocenění „Vynikající náboženské skupiny“.

 

Ministr vnitra Taiwanu Chin Wei-zen předává ocenění Dr. Oliveru Hseuh, Výkonému řediteli Scientologické církve Kaohsiung
Ministr vnitra Taiwanu Chin Wei-zen předává ocenění Dr. Oliveru Hseuh, Výkonému řediteli Scientologické církve Kaohsiung

Celé roky jste věnovali svůj čas a životy, úsilí proti vytváření drogové závislosti a šíření povědomí o lidských právech,“ řekl ředitel, opakující chválu řečenou již dříve představitelem kanceláře starosty a prezidentem rady pro národní politiku.

Taiwan s celkovým počtem obyvatel 23,4 milionu má zhruba stejnou populaci jako metropolitní oblast New Yorku. Na Taiwanu je 15 scientologických mise a velká ideální organizace. V přepočtu na počet obyvatel je Taiwan jedena nejvíce Scientologii nakloněných zemí na světě.

Zde jsou odkazy na které ze Scientologických kurzů, které je možné studovat.

CÍLE A ÚČELY

Jak získat motivaci

K dosažení svých cílů potřebuješ osobní nadšení a aktivitu. Musíš překonávat překážky a stále postupovat vpřed. Úspěch proto vyžaduje osobní motivaci. Tak proč tak často věci odkládáš? A někdy něco skončíš a neděláš nic? Proč občas odložíš nějakou triviální věc, která se později stane problémem?

Kurz Jak získat motivaci ti na tyto otázky odpoví. Ukáže ti, jak překonat překážky k dosažení čehokoli co chceš. Poskytne ti know-how toho, aby práce byla jednodušší a více žádoucí, takže tvoje motivace roste.

Vzorce pro život

CO BYSTE měli udělat, když se vaše osobní vztahy zhoršují? Jak byste měli zvládat svoje dluhy? Jak se dá napravit situace, když vás vaše práce přestává bavit?

Pro takové a podobné situace existují přesné vzorce – konkrétní kroky založené na přirozených zákonech, které vždy fungují. Zjistěte, jak můžete získat úplnou kontrolu nad každou oblastí nebo situací. Naučte se praktické vzorce, které odvrátí špatné stavy a posilní ty dobré.

Když znáte a používáte informace z tohoto kurzu, můžete vyřešit jakýkoliv nepříznivý stav a posilnit všechny příznivé. Váš život se může pozdvihnout do nových výšin.

Scientologické nástroje pro organizování k úspěchu

Všichni se shodneme, že lidem by se dařilo lépe, kdyby měli věci lépe zorganizované. Klíčem a často chybějícím prvkem osobního úspěchu je organizování, které je nevyhnutné pro prosperitu rodiny, skupiny, organizace nebo firmy. Dosáhnutí cílů, bez ohledu na jejich velikost, si vyžaduje znalosti a používaní organizovaní.