Průmyslové těsnění pro velkoobchodní zákazníky

Působí váš podnik v některém z průmyslových odvětví? Hledáte dodavatele pro těsnění, mechanické ucpávky, armatury, hřídelové spojky a další nezbytné díly? Obraťte se na společnost Rotatechnology, specializující se na výrobu a prodej těchto součástek. Spolupracuje s významnými dodavateli v této oblasti a své komplexní služby poskytuje na českém trhu za velmi výhodných podmínek.

Kvalita na prvním místě

V Rotatechnology využívají pouze kvalitní materiály, odpovídající přísným normám a požadavkům. Pracují pouze s moderními a osvědčenými technologiemi, které se starají o nejlepší možné výsledky.

Společnost spolupracuje se známými firmami, jako jsou například Dimer s.r.o. (výrobce zaměřující se na spirálově vinutá a hřebínková těsnění nebo RTJ kroužky). Dále zde navázali spolupráci s firmami FIRST4SEAL nebo BARCO. Jejich sortiment je široký a zahrnuje celou škálu produktů.

Patří do něj například o-kroužky, pístová a hřídelová těsnění, tepelně izolační textilie, polotovary z plastů, mechanické ucpávky, profily z elastomerů, labyrintová těsnění, ucpávkové šňůry, pryžové kompenzátory a mnoho dalších produktů. K běžným mechanickým ucpávkám zde nabízejí i velmi zajímavé a cenově dostupnější alternativy. Na vaši přání zde vyrobí konkrétní produkty, které budou na míru odpovídat vašim specifickým představám.

Staňte se klienty Rotatechnology s.r.o.

Společnost má významné klienty z mnoha průmyslových odvětví. Jejími klienty jsou velkoodběratelé z oblasti energetického, chemického, papírenského i farmaceutického průmyslu. Pracovníci společnosti působí v oboru již přes 10 let. Mají tedy bohaté zkušenosti a reference.

Konkrétní produkty si můžete prohlédnout na webových stránkách společnosti, kde jsou dostupné také veškeré certifikáty, potvrzující vysokou kvalitu výrobků. Zadat zde můžete také svou poptávku či rovnou vytvořit závaznou objednávku.