Poskytnutí virtuální kanceláře v Praze

Pokud vlastníte firmu, jste OSVČ nebo jiným způsobem podnikáte, určitě jste již přišli k mnoha zkušenostem, máte svá zajetá řešení problémů atp. Určitě víte, že zakládání s.r.o, organizace schůzky s klienty nebo účetnictví nebývá snadné a zabere mnoho času. Tento článek by vás měl přimět k tomu, abyste se nad svými zajetými praktikami zamysleli. Optimalizace těchto jednotlivých činností může ušetřit nejen čas, ale také finance.

Jak co nejrychleji založit firmu s.r.o.

Ohledně založení firmy s.r.o v posledních letech nastaly velké změny. Přestože se většina změn týkala usnadnění, praxe je jiná. Pro založení s.r.o. musíte absolvovat celkem 5 kroků, někdy se uvádí i 9. Ačkoliv se poradíte s odborníkem, věřte mi, vyskytnou se problémy a v lepším případě s.r.o získáte za 3 týdny. Samozřejmě společnost s ručením omezeným můžete i zakoupit, ale musíte si dát velký pozor na veškeré dosavadní závazky dané firmy. Další a nejrychlejší možností je, se samotnému proceduře vyhnout a vsadit na profesionální firmu, která se na založení s.r.o. specializuje. Profi-kancelář nabízí garanci rychlosti vzniku s.r.o, pokud nebude nově založená společnost obratem zapsána, nemusíte za jejich služby nic platit a firmu získáte zcela zdarma. V bodech níže naleznete co vás čeká, když se rozhodnete firmu založit na vlastní pěst:

  • vytvoření a podpis společenské smlouvy,
  • složení vkladů,
  • nabytí  ŽL,
  • zápis firmy do obchodního rejstříku,
  • registrace firmy u finančního úřadu.

Sídlo firmy hraje důležitou roli

Nežli bude dokončeno papírování a administrace z pohledu uvedené společnosti, zajímejte se také o sídlo. Předem vynechte nákladné pronájmy fyzických prostor a zaměřte se raději na virtuální kancelář. Ta vám poskytne vše potřebné, navíc, když v ní netrávíte téměř žádný čas.

lukrativním oblastem patří bezpochyby Praha 1, Praha 2, Praha 3 nebo Praha 9. Prostory, kam vám bude chodit pošta, fungovat plnohodnotná recepce a mnohé další. Je pouze na vás samotných, jaké přidružené služby si zvolíte:

  • přeposílání korespondence,
  • zákaznická telefonní linka s přesměrováním nebo obsluhou hovorů,
  • pronájem zařízené kanceláře či zasedací místnosti.

Virtuální kanceláře vévodí současné době

Výše uvedené je stručným návodem, jak na počátku podnikání snížit náklady na minimum. Virtuální kancelář v Praze je toho jednoznačným důkazem. Výdaje v horizontu několika stovek korun měsíčně jsou proti klasickému pronájmu zanedbatelnou částkou.

Profi-kancelář s.r.o. vám navíc přináší i další služby, které vám usnadní založení firmy a pronájem virtuální kanceláře. K dispozici je marketingové poradenství, vedení účetnictví a jiné administrativní úkony.

Svěřte se v tomto případě do rukou odborníků, jež lze označit za nejstarší poskytovatele v hlavním městě. Kvalita ověřená léty a stovkami spokojených klientů.