ZUBRFEST 2017 se blíží, předprodej vstupenek startuje od 1. června

ZUBRFEST je každoročně synonymem letní zábavy a i ten letošní nabídne bohatou hudební produkci, skvělé pivo a ohňostroj nad střechami pivovaru. Vystoupí hvězdy, jako jsou kapely Support Lesbiens, Wohnout, zpěvačka Anna K, Michal Hrůza a mnozí další. Předprodej vstupenek startuje ve čtvrtek 1. června v podnikové prodejně pivovaru Zubr a KIS Přerov.

„Již tradičně zveme všechny milovníky dobré zábavy do našeho pivovaru, aby si společně s námi užili letošní ZUBRFEST. Opět jsme připravili nabitý program, ve kterém si každý jistě najde to svoje,“ zve na akci Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Vše odstartuje v sobotu 24. června v 10 hodin v areálu pivovaru Zubr. Hudební program zahájí na vedlejší scéně přerovská glam-hard-rocková skupina Kiss Moravian Girls. Celkem se na pódiích vystřídá 14 interpretů a bohatou hudební produkci uzavře vystoupení oblíbené rock-popové skupiny Support Lesbiens. Návštěvníci se mohou těšit také na Annu K, Michala Hrůzu, skupiny Wohnout, Street 69 nebo Nebe. Na Free stage, kde si přijdou na své milovníci tvrdší muziky, se o hudební atmosféru postarají kapely Spocená uklízečka, Splitt Bearing, Doro & Warlock Revival, Sarkonia, Stará Dobrá Ruční Práce, Rissla a Project F.

Nebude chybět ani široká nabídka gastronomických lahůdek, a hlavně výborného piva. Přímo ze sklepa z ležáckých tanků poteče Zubr Grand a bude možné ochutnat i další piva z produkce pivovaru včetně jednoho překvapení.

Doprovodný program nabídne návštěvníkům soutěže, včetně oblíbené ZUBR TOWER neboli stavby věže z přepravek a mezi 10. a 17. hodinou exkurze do pivovaru. Pomyslný zlatý hřeb dne bude večerní ohňostroj, kterým se ZUBRFEST s návštěvníky rozloučí.

Předprodej vstupenek poběží od čtvrtka 1. června do pátku 23. června v podnikové prodejně pivovaru Zubr a KIS Přerov, kde budou vstupenky k dostání za 100 Kč, na místě pak za 150 Kč. Další informace o akci lze nalézt na www.zubrfest.cz.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A a Regionální potravina a známky CHZO „České pivo“. Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand, který je vítězem v degustačních soutěžích Zlatý pohár PIVEX 2017 v kategorii ležáků a České pivo 2016 v kategorii jedenáctistupňových piv. Ocenění v soutěži PIVEX 2017 si odnesla také piva Zubr Classic a Zubr Gold (1. a 3. místo v kategorii výčepních piv). Pivovar Zubr byl zároveň zvolen na letošním jubilejním ročníku pivovarem čtvrtstoletí. Pivovar tak navázal na loňský úspěch, kdy si absolutní vítězství v degustační soutěži PIVEX 2016 odnesl ležák Zubr Premium.