Virtuální sídlo firmy s kompletním zázemím

Podnikáte při studiu? Gratulujeme, vybudovat si vlastní zdroj příjmů v nízkém věku rozhodně není na škodu. Jistě z toho máte dobrý pocit i vy, když si můžete koupit, co chcete, a nejste závislí na rodičích. Jenže podnikání s sebou nese také spoustu starostí a vyřizování. Mnozí lidé ani nemají tušení, že existují jednoduché triky, jak si pár věcí usnadnit. Dokud podnikáte jen sami na sebe na živnostenský list, je to relativně jednoduché. Není třeba nic zařizovat, sídlo si zapíšete doma a je vyřešeno. Jenže jakmile začnete vystupovat jako firma, věci jsou najednou o trochu složitější. Sídlit doma už nemůžete. Tedy můžete, nikdo vám to zakazovat nebude, ale je to krajně nevhodné. V článku vám přiblížíme tzv. virtuální sídlo firmy v Praze.

Společnost Profi-kancelář s.r.o.

Podnikatelské centrum Profi-kancelář s.r.o. vám nabízí komplexní podporu vašeho podnikání: od založení s.r.o. či prodeje ready-made firmy, přes poskytnutí sídla firmy na dobré adrese v Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo v ekonomické variantě na Praze 9. O vaše klienty, vzkazy, telefonní linky a poštu se postará vyškolená recepce, k dispozici vám jsou sdílené kanceláře.
Nebojte se umístit své sídlo firmy k nám. Naše virtuální kancelář patří mezi nejstarší poskytovatele v Praze, takže vaší firmě zajistíme profesionální a dlouhodobě stabilní servis.
Pokud chcete koupit či založit společnost s.r.o. či a.s., zajistíme vám osobní a odbornou konzultaci s naším vyškoleným profesionálem, včetně svižné realizace všech úkonů. Založení s.r.o. u nás probíhá podle hesla „rychle nebo zdarma“. K zahájení procesu založení s.r.o. v Profi-kanceláři stačí málo – napište či zavolejte a během pár dní jste majitelem či majitelkou nové společnosti.
Umístěte nově založenou firmu do naší virtuální kanceláře v Praze a získáte navíc 15% slevu na sídlo firmy.
Volejte zdarma na 800 880 110, pište na info@profi-kancelar.cz nebo navštivte naše internetové stránky www.profi-kancelar.cz