Sídlo firmy na lukrativní adrese

Dle zákona musí mít každá společnost své sídlo. A ačkoli se to nemusí zdát, právě sídlo je tím, co může ovlivnit váš úspěch v podnikatelské branži. Pokud registrujete sídlo firmy do malé zapadlé vesničky, v očích klientů ani obchodních partnerů příliš nestoupnete. Jestliže se ovšem sídlo vaší společnosti bude nacházet na prestižní adrese, máte vyhráno! Jak si ale poradit s vysokými nájmy, jež jsou s exkluzivními komerčními prostory neodmyslitelně spojeny? I zde se vyplatí využít služeb profesionálů, kteří nabízejí sídlo firmy Praha třeba již od několika stovek měsíčně.

Doplňkové služby pro váš komfort

Pokud s klienty a obchodními partnery komunikujete elektronickou formou a osobní schůzky pro vás nejsou denní náplní, můžete využít také virtuální kancelář. V případě virtuální kanceláře hovoříme vlastně o virtuálním sídlu společnosti, na kterém máte zajištěno přebírání a přeposílání pošty či přepojování telefonních hovorů. Využít můžete také reprezentativních zasedacích prostor, kde je možno realizovat občasné schůzky s klienty nebo semináře s obchodními partnery. Zapomeňte na starosti se zakládáním společnosti či správou kanceláře a věnujte se tomu, co má doopravdy smysl – vašemu podnikání.

Vše pod jednou střechou, včetně korespondence a účetnictví

Společností, které se zabývají zprostředkováním virtuálních kanceláří, daňovým poradenstvím, resp. účetnictvím je více. Ovšem pouze malá část z nich nabízí komplexní služby, které jsou vhodné nejen pro velké firmy při zakládání dceřiných společností, ale také pro drobné podnikatele. Mezi špičku v oboru patří Profi-kancelář s.r.o., která pro každého nabízejí řešení na míru. Proces převzetí či založení firmy na klíč, vedení účetnictví, či každodenní péče o korespondenci může být u malého podnikatele dosti chybový. Nevyplatí se riskovat, vsaďte na profesionalitu a dlouholeté zkušenosti v oboru.