Virtuální kancelář a založení nové s.r.o.

Ať už pronájem normálních kancelářských prostor či virtuální sídlo firmy, vždy potřebujete pronajímatele, na kterého se můžete spolehnout. Naprostá většina podnikatelů v ČR nepotřebuje kancelář, protože jednoduše podniká z domu či z jiného pracoviště. Ovšem pokud si chcete sjednat obchodní schůzku, zvát si klienty do domu či do dílny, není nejlepší volbou. Se společností, která poskytuje virtuální kancelář nezískáte pouze registrační zápis sídla vaší firmy (nejspíš s.r.o.) do obchodního rejstříku, ale mnohem více, např. založení firmy, služby recepce a obsluhu návštěv zcela zdarma.

Nabídka virtuálních kanceláří přímo v centru Prahy

Ať už jednáte se zahraničními klienty či nikoliv, nejlepší volbou pro první schůzku bývá naše hlavní město. Poskytovatelé virtuálních kanceláří nabízí nejen reálné kancelářské prostory, ale také ideální místnosti pro nerušená obchodní jednání. V praxi si stačí vybrat jeden ze tří balíčků virtuální kanceláře, ať zbytečně neplatíte za služby, které nebudete využívat. V případě, že máte otázky či nejasnosti ohledně sídla firmy, můžete kontaktovat bezplatnou podporu. Pokud chcete podnikat dlouhodoběji, je při zřízení pronájmu virtuální kanceláře důležitá profesionalita poskytovatele. Vybírejte proto poskytovatele patřící mezi déle působící na českém trhu, kteří nabízejí také další služby, například založení s.r.o., pronájem kanceláře a další.

Jak probíhá založení s. r. o.?

Na počátku všeho je to určitě vstupní konzultace, v rámci níž jsou ujasněny některé věci s klientem. Poté se již o nic nemusíte starat. Příprava dokumentů, shánění živnostenského oprávnění, notářský zápis nebo registrace v obchodním rejstříku? Nic z toho vás nečeká. Jde o služby realizované v rámci založení s.r.o. na klíč. Nejlevnější varianta na současném trhu, s pomocí níž získáte čistou firmu, jež bude do nejmenšího detailu vypadat dle vašich požadavků. A to vše s možností volby termínu celkového vyřízení.