Aplikace systém inzerce

Aplikace inzerce. Představujeme Vám moderní systém pro provoz webové online inzerce nebo bazaru s možností přidávání inzerátů uživateli – návštěvníky. Inzerce je možná zdarma nebo také za určitý poplatek, který nastaví administrátor v administraci webu. Další možností je zpoplatnit TOP inzeráty, které jsou poté upřednostněny nebo zvýrazněny.

Hledáte hotové řešení pro provoz internetového bazaru nebo inzerce? Nabízíme kvalitní řešení na redakčním systému WordPress. Hledáte hotové řešení pro provoz internetového bazaru nebo inzerce? Nabízíme kvalitní řešení s moderními funkcemi na redakčním systému WordPress. Ještě dnes můžete mít v provozu vlastní inzertní server nebo bazar. Provoz je možný na nové doméně, kterou si vyberete nebo také na Vaší stávající doméně.

Funkce inzerce bazar

registrace uživatelů inzerce
editování inzerátů
mazání inzerátů
profily uživatelů
seznam inzerátů uživatele
TOP zvýhodněné inzeráty
platby bankovní převodem, PayPal, Moneybookers
nastavení polí při zadávání inzerátu v administraci
kontaktní formulář inzerenta
možnost komentářů
vyhledávání v kategoriích
nastavení postranních modulů webu
články a novinky na webu
7 barev designu webu na výběr

V ceně je zahrnut také webhosting pro Vaši inzerci a volná CZ nebo EU doména dle výběru. (Novou doménu Vám zaregistrujeme na jeden rok zdarma – prodloužení po jednom roce na další rok za 240,- Kč)

Aplikaci inzerce Vám nainstalujeme v jednom z vybraných designů, nastavíme a zašleme Vám přihlašovací údaje do administrace inzertního portálu.

V naší nabídce najdete také pronájem tohoto systému za 490,- Kč měsíčně. Cena je včetně kvalitního webhostingu na našem serveru.