Ascot Interiors

Italský výrobce keramických dlažeb a obkladů  Ascot , který byl založen před více než 30 lety, má své sídlo, výrobní závody a výzkumné laboratoře v srdci oblasti Sassuolo. Výrobce keramické dlažby a obkladů Ascot neustále zdokonaluje a inovuje technologický postup, a dosahuje tak vysoce kvalitních a stylových keramických dlažeb a obkladů.

Kolekce keramických dlažeb a obkladů Ascot Interiors vyniká zajímavým designem a elegantními barvami. Série Ascot Interiors se vyrábí v šesti barvách bílé, šedé, světle a tmavě hnědé, krémové a světle modré. Keramické obklady a dlažby jsou vyrobeny v jednotném formátu 20×50,2 cm. Moderní design keramický obkladů Ascot Interiors tvoří jemné žíhaní, nebo je tvořen úzkými pásky v různých odstínech jedné barvy. Mírně strukturovaný a matný povrch keramických obkladů působí vřelým domem. Série Ascot Interiors je doplněna listelly ve velikosti 4×50,2 cm. Konkrétní produkty můžete vidět na eshopu prodávající dlažby a obklady. Díky nadčasovému designu a barvám je série keramických obkladů a dlažby Ascot Interiors vhodná nejen do koupelen, ale i do celého interiéru. Vytváří harmonické prostředí, ve kterém se budete cítit příjemně a zaplaví vás pocit útulnosti a pohody. Některé vizualizace nebo realizace s produkty tohoto výrobce můžete vidět na online fotogalerii koupelen.

Společnost Ascot se specializuje na výzkum v oblasti přírodních materiálů, jílů a nerostů, a exkluzivní technologické procesy ve výrobě keramických dlaždic a obkladů. Firma Ascot se vyznačuje hravou tvořivostí, nadčasovým designem a kreativitou. A díky exkluzivním a vysoce kvalitním produktům jsou keramické obklady a dlažby Ascot vhodné nejen do bytového a komerčního interiéru, ale najdeme zde i série určené k realizacím exteriérů.