Ceramica Magica Bloom

Výrobce keramických dlažeb a obkladů Ceramica Magica je dynamická a inovativní společnost, která nabízí na světovém trhu unikátní série výrobků, které kombinují tradiční design a kreativitu. Keramické obklady a dlažba Ceramica Magica jsou známé také špičkovou kvalitou, chemickou i fyzikální odolností. Od roku 1983 je italská společnost Ceramica Magica jedním z hlavních výrobců keramických obkladů a dlažeb pro vnitřní i venkovní architekturu.  Sídlo společnosti Ceramica Magica je v Itálii, ve městě Scandiano. Od počátku svého vzniku se společnost Ceramica Magica vyvíjela na italském trhu a díky neustálým inovacím do moderní technologie, moderního designu keramických obkladů a dlažeb dosáhla velmi vysokého postavení na mezinárodním trhu. Ve velké míře své keramické produkty vyváží na severoamerický trh, kde je jedním z největších vývozců.

Série keramické dlažby a obkladů Ceramica Magica Bloom nabízí čtyři barevné odstíny s moderním designem. Vyrábí se ve formátu 31×31 cm. Jednobarevná mozaika je ve formátu 6×6 cm a upoutá svým netradičním designem povrchu. Nabídka série je doplněna dekory, zdobené úzkým kovovým proužkem, nebo kovovými čtverečky. Sérii keramické dlažby a obkladů doplňují listela, které jsou poskládané z barevných ohraničených kousků, nebo efektně zdobena jemnými čárkami s lesklými body.Dlažby a obklady  Ceramica Magica Bloom je vhodná do bytového i komerčního interiéru, kde působí elegantním a decentním dojmem. Navozuje pocit klidu a pohody. Ostatně to můžete vidět i na online fotogalerii koupelen .

Výrobce keramické dlažby a obkladů Ceramica Magica je dynamická a inovativní společnost, která nabízí na světovém trhu unikátní série výrobků, které kombinují tradiční design a kreativitu. Keramické obklady a dlažba Ceramica Magica jsou známé také špičkovou kvalitou, chemickou i fyzikální odolností.