Chcete zhubnout do plavek ?

 

Na slevovém portálu www.dobra-sleva.cz  nakoupíte výhodně spousty zajímavých produktů. Nyní máte možnost na tomto portálu zakoupit

výhodně přípravek na hubnutí.

 

Appetite STOP je biologicky aktivní doplněk stravy obsahující olej ze semen borovice korejské (Pinus koraiensis), který vyrábí holandská společnost Lipid Nutrition B.V. pod patentovaným názvem PinnoThin.

•Výsledky vědeckých výzkumů potvrzují, že olej ze semen borovice korejské, který je hlavní složkou Appetite STOP, vyvolává pocit sytosti a potlačuje pocit hladu.
•Výsledky vědeckých výzkumů ukázaly, že za půl hodiny po požití tohoto oleje se snižuje chuť k jídlu a zhruba po dobu 3 hodin není pociťován hlad.
Appetite STOP lze užívat dvěma způsoby:

•chcete-li jíst méně, vezměte si půl hodiny až hodinu před jídlem 1–2 tobolky přípravku,
•chcete-li prodloužit pocit sytosti po jídle a prodloužit tak intervaly mezi jednotlivými jídly, vezměte si 1–2 tobolky přípravku během jídla.
Tobolky vždy zapijte sklenicí vody nebo džusu. Nepřekračujte povolenou denní dávku. Nedoporučuje se užívat více než 3 tobolky přípravku denně. Přípravek není určen jako náhrada stravy a není určen pro děti do 12 let věku! Užívejte nejdéle po dobu 3–6 měsíců.

 

Nakupte výhodně  a ušetřete. Sledujte denně naší nabídku.