Depilace obličeje a intimních partií ultrazvukem

Depilace obličeje a intimních partií ultrazvukem

Depilace obličeje nebo intimních partií zajistí krásnou hladkou pokožku, bez které to zejména v horkých měsících opravdu nejde. Mějte sametově hladkou tvář, nohy, ruce, obličej i klín! Díky revoluční hlavici RF Light Platinum, která pracuje metodou IPL s podporou bipolárního ultrazvuku, získáte nádherně hladkou pokožku bez chloupků, aniž byste musela podstoupit utrpení bolestivého vytrhávání. Buďte krásná, elegantní a žádoucí bez bolesti a strachu! Depilace obličeje nebo brazilská depilace čekají v prestižním estetickém centru BelCorpo za skvělé ceny právě na Vás!

Brazilská depilace – jak mít hladkou pokožku bez bolesti?

Depilace obličeje probíhá stejně jako depilace intimních partií nejúčinnější metodou – intenzivním světlem IPL v součinnosti s bipolárním ultrazvukem. Brazilská depilace i depilace obličeje či jiné části těla tedy zničí chloupek hned dvakrát. Světelná energie ze záblesků je zachycena melaninem, který zbarvuje chloupek, dostane se do papily a atrofuje. Ultrazvuk působí na jemné vlásečnice, které vyživují papilu. Ta i s chloupkem zcela degeneruje. Tento způsob depilace intimních partií nebo obličeje je tedy naprosto bezbolestný, ale výsledky jsou naprosto dokonalé!

Depilace intimních partií vdechne klínu sametovou hebkost

Depilace intimních partií patří především v teplých měsících k naprosto zásadní, ba téměř povinné proceduře každé elegantní ženy. Brazilská depilace, jejíž kořeny sahají až k proslulé pláži Copacabana a místním kráskám, je díky unikátní hlavici RF Light Platinum naprosto pohodovou a bezbolestnou záležitostí, které se nemusíte bát. Pečujte o svůj klín a buďte neodolatelně přitažlivá a svůdná i v intimních partiích! Brazilská depilace je stejně jako depilace obličeje poskytována klientům centra BelCorpo za vynikající cenu. Objednejte se na brazilskou depilaci nyní!