Diety jedině na míru Vašemu tělu!

Je jen velmi malé procento lidí, na které diety skutečně působí. Nevýhodou diety, kterou najdete na internetu nebo se o ní dočtete v magazínu, je totiž to, že většina z nich upřednostňuje určitý druh živin nad jinými, a tak Vám pomohou sice na chvíli zhubnout, ale poté, co se vrátíte zpět k normální životosprávě, přebytečná kila jsou okamžitě zpátky.  Vyhněte se jo-jo efektu a hladovění. Pro každé tělo jsou vhodné jiné diety, které Vám pomůže najít jedině dietologická poradna! Nebuďte neúspěšnými snažílky a objevte diety, se kterými na dlouho zhubnete.

Dietologická poradna nezmění jen váhu ale i myšlení

Problémem diety, která je běžně dostupná v různých médiích, je především jejich krátkodobý efekt. Držení často drastické diety sice můžete úspěšně absolvovat, ale stejně myslíte na svoje oblíbená jídla, ke kterým se pak i vrátíte.  Dietologická poradna a její odborníci Vám vytvoří zcela jiný jídelníček! Místo hladovění a ztráty živin vyvážená a plnohodnotná životospráva. Místo chuti na kalorické jídlo a jojo efektu změna Vašeho myšlení a udržení si nízké váhy. A proč ještě zapomenout na diety z internetu nebo módních magazínů?

–          běžně dostupné diety upřednostňují jeden druh živin a Vaše tělo tak často strádá na důležité látky

–          dietologická poradna je místem, kde důvod Vaší nadváhy pečlivě zanalyzují a najdou řešení šité na míru

–          dietologická poradna Vám pomůže začít myslet jinak  – s chutí si pak dáte u televize místo brambůrek mrkvový salát

–          diety na míru neznamenají hladovění, ale vyvážený jídelníček se stravou minimálně pětkrát denně

–          v případě, že chcete zhubnout jen pár kil, stačí k sestavení jídelníčku pouze jedna návštěva odborníka

–          dietologická poradna Vám pomůže ušetřit – pokusy zhubnout nebudete muset opakovat, a tak dáváte peníze za recepty, které skutečně pomáhají

Dietologická poradna Vám šetří peníze a úsilí

Dietologická poradna má tu výhodu, že pokusy zhubnout nemusíte neustále opakovat tak, jak je tomu u běžných diet. Odborníci Vám sestaví jídelníček, který bude skutečně fungovat, a tak se nebudete zbytečně vyčerpávat odstraňováním jo-jo efektu. Seberte sílu a ušetřete si námahu a peníze již nyní!