Ergon Mikado

Série Ergon Mikado je inspirována starou hrou Mikádo. V dávných dobách se hrála s dřevěnými tyčemi. Sérii keramických dlažeb a obkladů  tvoří tenké pásky v imitaci dřeva. Slavní architekti Alvar AAlto a Adolf Loos vytvořili elegantní povrchy keramické dlažby a obkladů Ergon Mikado, které vypadají jako by bylo použito silného vrstvení dřeva, a tím zabránili jednotvárnosti povrchů. Keramická dlažba a obklady Ergon Mikado se vyrábí ve třech odstínech hnědé a béžové barvy. K dispozici jsou velikosti 60×60 cm, 30×60 cm a 15×60 cm. Obzvlášť zajímavě vypadají dekory, které působí dojmem k sobě poskládaných třísek, a které vytvářejí geometrické obrazce. Jednotlivé produkty můžete vidět na eshopu  zabývající se prodejem dlažeb a obkladů. Keramická dlažba a obklady Ergon Mikado je vhodná do bytového i komerčního interiéru. Vytváří nadčasové a elegantní prostředí, působí útulně a vřele. Krásné vizualizace můžete vidět na online fotogalerii koupelen.

Kvalita a bezchybný zákaznický servis se staly základem firemní filozofie výrobce Ergon. Výrobce Ergon je také jedním z mála držitelů certifikátu ISO 9001. Přísně kontroluje nejen samotný průběh výroby, ale také návrhy designu, prodejní a poprodejní služby.

Italský výrobce keramické neglazované dlažby a obkladů Ergon datuje počátek svého vzniku od roku 1991. Ve svých keramických produktech nabízí Ergon špičkový design a vysokou technologickou kvalitu. I když v podstatě patří mezi mladé keramické společnosti, dokázal i za tak krátkou dobu stát se velmi žádanou značkou ve světě keramických dlažeb a obkladů. Dokonce se dá říct, že svým ohlasem předčil i mnohé staré a tradiční keramické výrobce. Dlažba a obklady Ergon se vyznačují špičkovou fyzikální a chemickou odolností, a také snadnou čistitelností. Ani v průběhu let se používáním a čištěním nemění struktura povrchů keramické dlažby a obkladů, a ty si udržují stále svou barevnost a lesk. Základem firemní filozofie se stala kvalita a bezchybný zákaznický servis.