Fanshop FC Barcelona k Vašim službám

Nabízíme pro fanoušky fotbalového klubu FC Barcelona řadu dárkových a suvenýrových předmětů. Každý správný fanoušek FC Barcelona si u nás vybere nebo rozšířší svou sbírku předmětů s logem FCB.
V nabídce najdete základní potřeby pro fandění: šály, vlajky, vlaječky do auta i do bytu. Samozřejmostí jsou plakáty s vyobrazeným stadionem FC Barcelona, nastoupeným týmem i znakem klubu. V kategorii předmětů do domácnosti nabízíme například povlečení na jednolůžko, fleecové déky a osušky. Můžete si vybrat z několika modelů hodinek a budíků, přívěšků na klíče ať už z umělé hmoty nebo kovové, náramků, řetízků na krk s přívěškem.
Do klasického sortimentu dárků FC Barcelona patří hrnky a pivní sklenice, vše se znakem klubu. V nabídce jsou také praktické batohy a velké sportovní tašky. Pokud sháníte jen maličkosti z pohledu velikosti i ceny, hodně se prodávají osvěžovače vzduchu do auta (tzv. voňavé stromečky) a vtipné gumové kachničky do vany. Samozřejmě vše v barvách klubu – tedy většinou kombinace modré a červené – a také včetně znaku klubu FC Barcelona.
Naše dárky FC Barcelona najdete v oddělení fotbalových suvenýrů e-shopu sportmoda.cz. Všechno nabízené zboží máme skladem v našem skladu v Praze 6. Odesílání zásilek probíhá každý pracovní den, takže následující pracovní den můžete mít vybrané dárky již u vás doma. Samozřejmostí je i osobní odběr na adrese našeho skladu (jen po objednávce počkejte na výzvu k odběru). Všechny předměty jsou oficiální licencované výrobky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *