Naxos série Ghibli

Italský výrobce keramických dlažeb a obkladů  Naxos nabízí jedinečné série, které vynikají krásnými barvami, bohatou texturou a hloubkou efektů. Nejnovější trendy ve světě keramických dlažeb a obkladů zastupují série, které imitují přírodu, jako je kámen, dřevo, mramor apod. Při výrobě obkladů a dlažeb využívá výrobce Naxos nejmodernějších technologií, digitálního tisku a tím se rozšiřuje i možnost všestranného využití keramických produktů. Kolekce Naxos jsou známé vysokou kvalitou keramických produktů, vysokou odolností vůči různým vlivům a snadnou udržovatelností.

Série keramických obkladů a dlažeb Naxos Ghibli svým vzhledem připomíná krásný a nadčasový mramor v béžové barvě. Obklady a dlažba Naxos Ghibli díky modernímu designu nepůsobí jednolitě, ale barvy plynule přecházejí jedna do druhé. V nabídce jsou tři krásné odstíny béžové barvy ve formátu 32,5×56 cm. Výrazným prvkem série Naxos Ghibli jsou nádherné dekory zdobené jemnou texturou, nebo decentním ztvárněním listů a květů v hnědé barvě. Ty na stěnách připomínají tapety. Sérii keramické dlažby a obkladů Naxos Ghibli doplňuje půvabná mozaika ve velkosti 3,2×3,2 cm, která je poskládaná ze všech tří barevných odstínů. Jednotlivé doplňky můžete vidět na eshopu nabízející obklady a dlažby.  Keramické obklady a dlažba Naxos Ghibli působí jemným až snovým dojmem, navozuje pocit útulnosti a tepla. Je vhodná pro všechny, jež upřednostňují přirozený styl v přírodních barvách. Vynikne především v moderních koupelnách, které rozsvítí a dodá jim pocit čistoty a harmonie. Více realizací můžete shlédnout na online fotogalerii koupelen.

Významný italský výrobce Naxos se prezentuje keramickou dlažbou a obklady, v kterých najdete to nejmodernější a nejlepší ze současných světových trendů. Pro keramické produkty Naxos je typický  moderní design a vysoká technologická kvalita. Od roku 1992 patří výrobce keramických dlažeb a obkladů do skupiny nejvýznamnějších výrobců světové keramiky SpA.