Nové estetické a hubnoucí centrum v Praze

Nové estetické a hubnoucí centrum v Praze

Uspěchaná doba, špatné stravovací návyky, nedostatek pohybu, málo času a leckdy možná i chuti investovat do péče o svůj vzhled a lepší tělesnou kondici nějaké úsilí… To všechno jsou faktory, s nimiž bojuje mnoho z nás. Někdy je třeba k „nakopnutí“ docela málo. Stačí se svěřit do rukou těm správným odborníkům. Pokud člověk navíc velmi brzy na vlastní oči zaznamenává viditelné a pozitivní výsledky, je v podstatě vyhráno. Zkuste navštívit nově otevřené moderní hubnoucí a estetické centrum Attractive v pražské Anglické ulici, které nabízí služby v péči o tělo a obličej všem bez rozdílu věku. Využívá nejmodernější přístroje, díky nimž je velmi brzy dosaženo pozitivních a viditelných výsledků.

Podle majitelky Attractive centra Lucie Winklerové je velmi rozšířeným problémem u drtivé většiny lidí zavodnění organismu: „Klientům nejdříve ze všeho doporučujeme lymfodrenážní masáže, které zbaví tělo přebytečné vody a nežádoucích otoků. To je takový základ, který by se neměl opomíjet, protože díky této očistné proceduře jsou další metody ať již na hubnutí či omlazení, mnohem více účinné.“

Lymfatické masáže – zbaví přebytečné vody, celulitidy, pomohou při tvarování postavy, detoxikují organismus a celkově prospějí ke zlepšení fyzické kondice.
Neinvazivní liposukce – díky vysoce účinnému přístroji Eximia zbaví tělo otoků i tukových zásob. Viditelné výsledky jsou patrné hned po prvním ošetření. Navíc je ošetření velice šetrné, bez nutnosti jakýchkoli razantnějších zákroků.
Depilace cukrovou pastou – tento nejjemnější způsob depilace je čistě přírodní, bez použití chemikálií. Šetrnou cestou zbaví tělo nežádoucího ochlupení až na několik týdnů.
Lifting obličeje – vráskám se s přibývajícím věkem nevyhne nikdo. Díky liftingu obličeje pomocí přístroje Eximia je však reálná možnost jejich tvorbu výrazně omezit. A nejsou to jenom vrásky, s čím si dokáže tato šikovná mašinka poradit. Pomáhá zlepšovat akné, odbourá váčky pod očima, celkově projasní a vypíná pleť.
Kolagenárium Young 1400F – jedinečná světelná terapie splní každému všechny touhy po krásné, pevné a regenerované pokožce. Tento přístroj mohou využít jak ženy tak muži, a to bez ohledu na věk. Po ošetření je pleť doslova jako znovuzrozená.
Profesionální líčení – v salónu Attractive centrum je možno využít rovněž služeb profesionální kosmetičky a vizážistky, která poradí s nejvhodnějším líčením a péčí o pleť a nebo profesionálně nalíčí pro jakoukoli příležitost.
Říká se, že přibývající věk je jedna z mála spravedlností na tomto světě. Nikdo z nás mu neuteče, každého jednou dohoní. Vyrovnat se s postupným stárnutím s grácií však není, zvlášť pro ženy, úplně jednoduché.