Parkoviště na letišti Ruzyně

Termíny letních dovolených se pomalinku blíží. Každý pečlivě vybírá destinace kam vyrazí, aby si dovolenou co nejvíce užil. S dovolenou kdy ale odlétáte letadlem vzniká další starost a to jak se dostat pohodlně na letiště. Můžete přijet městskou hromadnou dopravou, pokud máte ale více zavazadel, určitě pojedete radši autem. S tím musíte vyřešit, kde bezpečně a levně necháte zaparkovaný svůj vůz po dobu dovolené.

K dispozici máte poměrně velký výběr, kam své auto zaparkujete. Okolo letiště je mnoho parkovišť, které můžete využít. Cenové rozpětí je různé podle nabízených služeb. Poměrně levná je možnost využít tzv. Zahrádkáře. Jedná se o majitele zahrad v okolí Ruzyně, kteří nabízí parkování na svém pozemku. Zaparkovat si takto vůz může být riskantní. Další možností parkoviště u letiště jsou firmy, které se o vaše auto postarají a k terminálům Vás odvezou a při příletu opět přivezou. Během vaší nepřítomnosti Vám ještě stačí auto umýt.

Nejblíže se ale dostanete na parkoviště u letiště Ruzyně přímo naproti odletovým terminálům. Jedná se o trošku skrytou a ne moc známou budovu společnosti Evropark, která toto parkoviště provozuje. Při rezervaci místa online můžete mít 50% slevu na parkování. Nemusíte tak platit předražené parkovné Letišti Ruzyně, ale levně zaparkovat hned vedle za pár desítek korun.

Parkoviště na letišti nabízí kryté i venkovní stání. V provozu je non-stop a je hlídáno bezpečnostní službou s kamerovým systémem. Nestane se vám tedy, že byste o svůj vůz přes dovolenou přišli, nebo že by Vám auto vykradli. Kromě parkování můžete v objektu využít dalších služeb, jako je např. prodejna potravin, lékárna, drogerie nebo restaurace. Abyste měli přehled o svém odletu, v budově je umístěna tabule s aktuálními informacemi o odletech a příletech letadel. Pokud jezdíte často na letiště a nebaví Vás ztrácet čas placením u kasy, je pro Vás připravena speciální nabídka – naše parkoviště na letišti Ruzyně připravilo hodnotové karty, kdy každý měsíc obdržíte fakturu za využité služby.