Versace Celebrity

 Spolupráce Gardenia Orchidea  a Gianni Versaceho začala v roce 1997. Touto spoluprací bylo dosaženo nebývalých úspěchů a keramické produkty Versace se staly velmi žádány významnými lidmi na světě. Spoluprácí prestižního italského návrháře Gianni Versace a výrobce dlažeb a obkladů Gardenia Orchidea vznikly unikátní série keramických dlažeb a obkladů.

Pod značkou Versace se začaly vyrábět luxusní keramické obklady a dlažbu s moderním designem, v jemných až tlumených barvách s typickými bohatými dekorativními prvky. Série keramické dlažby a obkladů jsou typické zdobnými prvky, vysokým leskem a ornamenty.  Často se objevuje barevná imitace mramoru a drahých kamenů.

Série Versace Celebrity nabízí keramickou dlažbu a obklady keramické dlažby a obkladů v pěti barevných odstínech bílé, růžové, béžové, hnědé, a zelené. Povrch keramické dlažby a obkladů Versace Celebrity je matný a barevně připomíná jako by byl tvořen štětcem.  K dispozici jsou dva formáty 25×41 cm a 33,3×33,3 cm. Série keramických obkladů a dlažby Versace Celebrity je obohacena o mozaiku v základních odstínech, nebo s kontrastními vzory s rozměrem 1,8×1,8 cm. Listello a dekory jsou bohatě zdobeny plastickými motivy různých půvabných ornamentů, stonků květin s listy, nebo také mozaikou. Krásná série Versace Celebrity zaujme především ty, kteří preferují bohatý a elegantní styl. Je vhodná do koupelen, které rozsvítí, dodá pocit luxusu a bohatství. Přesvědčit se můžete na online fotogalerii koupelen. Keramická dlažba a obklady Versace Celebrity nabízejí kromě atraktivního designu také vysokou technologickou kvalitu a snadnou udržovatelnost. Versace nabízí keramickou dlažbu a obklady v devíti sériích, které vytváří luxusní a bohaté interiéry. Keramická dlažba a obklady Versace vyniknou v celém bytovém interiéru a dodají mu punc výjimečnosti a atraktivity. Své uplatnění najdou také v koupelnách, kde působí čistým a zářivým dojmem. Jsou také i do reprezentativních prostor, hotelů a salónků, kterým dodají punc důležitosti a vznešenosti. Další zajímavé produkty od různých špičkových výrobců můžete najít na eshopu zabývající se prodejem obkladů a dlažeb.