Air Optix Aqua

Air Optix Aqua

Zjišťujete, že se Váš zrak zhoršuje? Přestáváte vidět na dopravní cedule, s obtížemi přečtete noviny a celkově vidíte, že se kvalita Vašeho života bez dobrého zraku rapidně zhoršuje? Na nic nečekejte a navštivte očního lékaře, který Vám zrak odborně změří a z výsledného závěru vydedukuje potřebné řešení. Jistě Vám nabídne alternativu v podobě dioptrických brýlí nebo kontaktních čoček. Pokud se přikloníte k druhé variantě, zajisté budete zaskočeni množstvím kontaktních čoček, které jsou na trhu k dostání. Pokud chcete svým očím dopřát maximální péči a komfort, nepřehlédněte kontaktní čočky Air Optix Aqua.

Tyto moderní kontaktní čočky Air Optix Aqua jsou vyrobeny z nadčasového materiálu Lotrafilcon B, který se vyznačuje maximální propustností kyslíku, vyšší smáčenlivostí a hydratačními účinky. Oproti kontaktním čočkám ze stejnojmenné řady Air Optix obsahují až 33 % vody. To má za cíl jediné – hydrataci Vašich očí a zamezování vysychání očního okolí. Navíc jsou kontaktní čočky Air Optix Aqua velmi odolné vůči zašpinění a usazeninám.

Air Optix Aqua patří do kategorie měsíčních čoček. Stejně jako veškeré ostatní kontaktní čočky je však nutné jejich důsledné očistění, které by mělo být optimálně prováděno 2x za týden. Pomocí čisticích roztoků jsou čočky zbaveny veškerých případných nečistot a mohou i nadále plnit svou dioptrickou funkci. Kontaktní čočky z řady Air Optix Aqua jsou vhodné i pro ty, kteří s čočkami teprve začínají a žádné zkušenosti nemají. Jejich lehká aplikace i odstranění Vás jistě mile překvapí.

Kontaktní čočky Air Optix Aqua jsou prodávány v balení po šesti kusech. Určeny jsou pro všechny, jejichž dioptrická vada se pohybuje v rozmezí +6,00 až -10,00 dioptrií. Udělejte pro svůj zrak maximum a dopřejte Vašim očím komfort s unikátními kontaktními čočkami Air Optix Aqua!